poze  slow food ajunge pentru prima data la sibiu

„Slow Food” ajunge, pentru prima dată, la Sibiu

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 10 Iulie 2010

Categorii: Targuri

vizitatorii vor putea degusta şi cumpăra

Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului va găzdui, săptămâna viitoare, pentru prima dată, Târgul de Produse Tradiţionale “Slow Food”. Vizitatorii vor putea participa la concursuri interactive şi vor putea degusta produse tradiţionale. La eveniment vor fi prezenţi şi Junii Sibiului, care vor oferi o demonstraţie de dansuri populare.

Târgul va avea loc sâmbătă, 10 iulie, între orele 10 şi 20 şi se desfăşoară la Sibiu pentru prima dată. Porivit organizatorilor, vizitatorii vor putea degusta şi cumpăra specialităţi din carne, brânzeturi, gemuri, siropuri, ceaiuri şi condimente, pâine de casă, dulciuri şi alte bucate delicioase specifice Transilvaniei. Partenerii evenimentului, Slow Food Turda şi Slow Food Târnava Mare, vor derula concursuri şi jocuri interactive de educaţie a gustului pentru copii.

De asemenea, cei prezenţi la târg vor putea să urmărească o demonstraţie de dansuri populare cu Junii Sibiului.

“Slow Food” a fost fondat în anul 1989, ca o replică la fast food-uri şi viaţa grăbită, la dispariţia tradiţiilor culinare locale şi la interesul scăzut pentru mâncarea consumată, provenienţa şi gustul acesteia, și la modul în care alegerea alimentelor influenţează lumea din jurul nostru.
www.ronduldesibiu.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 641
Cuvinte cheie: Sibiu
pop rodica

Adaugat in urma cu 3564 zile, 01 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2020

ARTmania Festival 2020

Sibiu, Sibiu. 24 Iul 2020 - 25 Iul 2020
  • Cum a fost?
    ana
    ssoraana74   18 Iul. 2010, 10:00:31

    ce a fost defapt? 4 tarabe cu dulceturi, 2 cu lactate si una cu turta. la ora 17:40 au strans. am vrut sa cumpar copilului o casuta din turta si nu au mai vandut. Pacat.


    .