poze targul de craciun din sibiu 2013
poze targul de craciun din sibiu 2013 poze targul de craciun din sibiu 2013 poze targul de craciun din sibiu 2013

Targul de Craciun din Sibiu 2013

Sibiu , Sibiu. Vineri 22 Noiembrie 2013 - Joi 26 Decembrie 2013
Piata Mare

Categorii: Targuri

De 7 ani, sibienii și turiști din țară și străinătate își dau întâlnire la Târgul de Crăciun din Sibiu, care se inaugurează negreșit la sfârșitul lunii noiembrie și dă tonul Sărbătorilor din centrul istoric al Sibiului, în toată țara.

Monica Anghel, acompaniată de Big Band-ul “Sunetul Muzicii” şi de orchestra lui Andrei Tudor vor aduce Magia Crăciunului în Piața Mare din Sibiu, dând startul celei de-a șaptea ediții a Târgului. Dirijor va fi maestrul Ionel Tudor. Sub bagheta sa, orchestrele reunite vor interpreta câteva compoziții de jazz şi vor acompania evoluţia scenică a Monicăi, care va face o trecere în revistă a celor mai cunoscute piese de Crăciun din repertoriul internațional.

Spectacolul va începe vineri, 22 noiembrie, de la ora 19:00, pe scena amplasată în centrul Sibiului, imediat după ceremonia de inaugurare a târgului şi aprinderea iluminatului festiv în oraş. Proiectul muzical este unic, fiind conceput special pentru deschiderea Târgului de Crăciun din Sibiu. Cei 12 suflatori ai Filarmonicii din Sibiu, care alcătuiesc Big Band-ul „Sunetul Muzicii” au repetat intens alături de artișii de la București, pentru ca la ora magică, ora concertului, publicul să fie transpus în atmosfera superbă a Sărbătorilor de iarnă.

Din 22 noiembrie și până în 26 decembrie, expozanții prezenți în Piața Mare vor atrage vizitatorii cu miros de castane prăjite, migdale pralinate, turtă dulce, vin fiert și cu multe cadouri și decorațiuni de Crăciun. Atmosfera de cumpărături va fi completată de programul cultural bogat în evenimente dintre cele mai diverse, de la concerte de colinde, muzică gospel, jazz și rock’n’roll, spectacole folclorice și de teatru, până la ateliere creative pentru copii.

Mai multe detalii: http://targuldecraciun.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2383
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Sibiu
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 2522 zile, 28 Oct. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

Alte Evenimente din Sibiu
  • Ai ceva de zis?

    .