poze targul mesterilor constructori sibiu 2010

Targul Mesterilor Constructori - Sibiu 2010

Sibiu , Sibiu. Vineri 18 Iunie 2010 - Luni 21 Iunie 2010

Categorii: Targuri

Concursuri si intreceri pe meserii

Targul Mesterilor Constructori, primul targ din Romania dedicat pietei "do it yourself" va avea loc la Sibiu, intre 18 si 21 iunie, Sala Transilvania. Evenimentul se adreseaza meseriasilor, mesterilor constructori, persoane fizice cu intentii de investitii in constructii (renovari, amenajari, constructie casa) si pasionatilor de bricolaj.

Mesterii sunt factori importanti care influenteaza beneficiarii finali in alegerea materialelor de constructii. Evenimentul aduce in prim plan meseriasul in constructii, constituind in acest sens o premiera pentru piata de tirguri si expozitii. ABplus Events reuseste astfel sa defineasca si sa diferentieze clar aceste evenimente, dedicate consumatorului final de evenimentele B2B organizate in Iasi, Brasov, Timisoara, Cluj Napoca, Constanta si Bucuresti, toate aflate sub umbrela CAMEX, evenimente pentru constructii.

Targul Mesterilor Constructori este o sarbatoare care imbina targul cu vanzare si demonstratiile cu activitati de divertisment: concursuri, tombole cu premii.Evenimentul este dezvoltat in jurul a 3 zone importante: zona pavilioanelor expozitionale, zona de demonstratii si zona de activitati in aer liber (concursuri, catering, momente artistice).

Demonstratiile din cadrul Targului privesc atat materiale de constructii noi aparute cat si tehnici de lucru moderne. Concursurile si intrecerile pe meserii vor antrena montatori de acoperisuri, confectioneri de tamplarie AL/PVC, montatori de pereti si plafoane din gips-carton, zidari, pietrari, tencuitori, zugravi, ipsosari, tapetari, vopsitori, mozaicari, faiantari, parchetari si nu numai.

Mai multe detalii pe www.camex.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 694
Cuvinte cheie: Sibiu
pop rodica

Adaugat in urma cu 3586 zile, 08 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2020

ARTmania Festival 2020

Sibiu, Sibiu. 24 Iul 2020 - 25 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .