poze petrecere 8 martie celebram femeia lasatul secului

Petrecere 8 Martie - Celebrăm Femeia & lăsatul secului

Suceava , Campulung Moldovenesc. Vineri 8 Martie 2024
Grădina Mariajelor

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Taraful Rutenilor la Câmpulung Moldovenesc de Ziua Femeii

Dragii noștri, am gândit de mult timp acest proiect pentru voi și ne-am gândit de mult timp să îi aducem pe cei de la Taraful Rutenilor la Câmpulung Moldovenesc.
Dat fiind faptul că ziua în care celebrăm Femeia nu a căzut în timpul postului în acest an, ne-a bucurat tare de tot și am pregătit pentru voi o seară cu adevărat specială.
Am conceput o seară complexă în care să nu aveți nicio grijă, doar să vă relaxați, să dansați, să vă distrați și să vă simțiți minunat până în dimineața următoare.
Așadar, vă vom oferi un meniu festiv așa cum merită domnii și doamnele care se respectă, completat de băuturi all inclusive (alcoolice, nonalcoolice, open bar).
Iar ca să fie seara cu adevărat plină, să simțim că ne pregătim de LĂSATUL SECULUI, toată atmosfera va fi completată de muzica cântată de Laura Erhan și Trupa Bucovina Express. Ei ne vor încânta cu muzică populară bucovineană, muzica ușoară și tot ce mai e nevoie ca programul să fie unul complet, care să satisfacă toate dorințele muzicale.
Tortul nostru are și o cireașă, iar aceasta este prezentatorul & dj-ul Doru Bighiu!
Dragi domni care vă iubiți și onorați femeile, dragi doamne și domnișoare, vă invităm să celebrăm împreună FEMEIA și LĂSATUL SECULUI într-un mod elegant, dar și tonic și plin de distracție!

# Petrecere 8 martie

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 411
daniela

Adaugat in urma cu 118 zile, 19 Ian. 2024

Adaugat de daniela dulce

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3087

  • Ai ceva de zis?

    .