poze zilele muncipiului falticeni

Zilele Muncipiului Fălticeni

Suceava , Falticeni. Miercuri 18 Iulie 2018 - Duminică 22 Iulie 2018

Categorii: Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Municipiul Fălticeni se pregătește să îmbrace haine de sărbătoare. Primăria și Consiliul Local vor organiza în perioada 18-22 iulie Zilele Muncipiului Fălticeni

Ca și în anii precedenți și în acest an organizatorii aduc nume mari ale muzicii romănești să concerteze pe scena care va fi amenajată în Piața Nada Florilor. Andra este unul dintre ele. Ea va evolua duminică, 22 iulie, de la ora 19.

La Zilele Fălticeniului vor mai urca pe scenă Ruby, Roxana Nemeş, Hevito, Alexandru Brădăţan, Alexandru Recolciuc, Ansamblul folcloric profesionist „Ciprian Porumbescu”, Maria Tanasă și grupul Balada dar şi tinere talente din municipiul Fălticeni şi din judeţul Suceava.

Anul acesta la Zilelele Municipiului Fălticeni va avea loc în premieră un spectacol cu muzică şi dansuri mexicane susţinut de Ballet Folklorico Citlalcoatl del Instituto Britanico de Torreon – Mexic”.

Pentru a doua oară va fi prezentată publicului fălticenean o manifestare internaţională a formaţiilor artistice din România, Moldova şi Ucraina, în cadrul Festivalului Neamului Românesc şi al Festivalului Internaţional de Folclor . Festivalul Neamului Românesc „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, organizat în parteneriat cu Centrul Cultural European „Dacia” din Chişinău, se va desfășura joi,19 iulie, iar seara, de la ora 22,00 va avea loc un spectacol cu Los Anonimos şi Paola Ghivirigă.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 811
Cuvinte cheie: Falticeni
pascutiu minel

Adaugat in urma cu 2108 zile, 16 Iul. 2018

Adaugat de furnicus

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 85

  • Ai ceva de zis?

    .