poze wine networking

Wine Networking

Suceava , Suceava. Vineri 25 Septembrie 2009 17:30
Hotel Imperium

Categorii: Conferinte si Seminarii

Vineri, 25 Septembrie 2009, începând cu ora 17:30, la Hotel Imperium Suceava, JCI Suceava organizează prima ediţie Wine Networking, un eveniment de business networking dedicat oamenilor de afaceri din Suceava.

JCI, organizatorul evenimentului, doreşte să contribuie la consolidarea imaginii networkingului ca instrument eficient de stimulare a dezvoltării şi susţinere a unei afaceri.

Evenimentul de Business Networking va aduce la un loc oameni de afaceri, directori de vânzări, directori de marketing, directori de resurse umane, responsabili cu PR-ul într-un cadru organizat, favorabil dezvoltării de relaţii şi de creare a oportunităţilor de colaborare.

La eveniment se aşteaptă participarea a unui numar de cel puţin 100 de oameni de afaceri, care vor avea oportunitatea de a face cunostinţă cu mediul de business, iar seara va fi incheiată cu o degustare de vinuri. Pe parcursul a patru ore fiecare invitat va avea la dispoziţie o serie de contacte cu ceilalţi participanţi pentru a identifica oportunităţi de colaborare, creare de parteneriate sau obţinere de recomandări.

Junior Chamber Internaţional România face parte din Junior Chamber International (JCI) care este în acest moment cea mai mare organizaţie pentru tinerii lideri şi antreprenori din lume. Membrii JCI sunt profesionişti şi antreprenori cu vârste cuprinse între 18-40 ani care vor să se dezvolte ca lideri şi să determine schimbări pozitive în societatea actuală. JCI are peste 200.000 de membri activi în peste 120 de ţări care se implică în numeroase proiecte şi programe de dezvoltare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1038
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5301 zile, 23 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
concert trooper la suceava

Concert Trooper la Suceava

Suceava, Suceava. Sâmbătă 30 Martie 2024
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .