poze happening in bucovina 2009

Happening in Bucovina 2009

Suceava , Suceava. Vineri 13 Noiembrie 2009 15:00
Complexul Muzeal Bucovina Suceava

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Inaugurari , Alte Evenimente

"Happening in Bucovina 2009", concurs de grafică satirică, graffiti şi pictură 3D

Complexul Muzeal Bucovina Suceava organizează în perioada 13 - 27 noiembrie 2009 "Happening in Bucovina 2009", o manifestare din care nu vor lipsi grafica satirică, graffiti şi pictura 3D.

Evenimentul va debuta cu vernisajul expoziţiei internaţionale de grafică satirică "Gripaă", ediţia a treia. Expoziţia concurs a fost lansată în luna aprilie, atât pe plan naţional cât şi internaţional.

Potrivit organizatorilor, până la data de 15 septembrie mai pot fi trimise maxim 5 lucrări de grafică satirică cu tema "Gripaă", pe adresa de e-mail: arta@muzeul-bucovina.ro sau pe adresa: Complexul Muzeal Bucovina, Str. Ştefan cel Mare, no.: 33, Suceava, cod: 720003.

La această manifestare pot participa caricaturişti profesionişti sau amatory din ţară şi din străinătate. Juriul îşi asumă dreptul de a selecta cele mai bune lucrări care vor intra în expoziţie şi vor fi premiate. Toţi autorii ale căror lucrări vor fi expuse, vor primi un catalog virtual al expoziţiei.
Atât participanţii la concurs cât şi amatorii de grafică satirică vor putea afla informaţii suplimentare accesând site-ul: www.artboa.ro.
Până acum s-au înscris în concurs 60 caricaturişti din 28 de ţări. Expoziţia va fi deschisă la Muzeul de Istorie din Suceava, în holul expoziţional, în perioada 13 -27 noiembrie a.c.

Tot pe data de 13 noiembrie, CMB organizează a patra ediţie a concursului de graffiti. Grafferii vor putea să creeze liber, desenând pe panouri de rigips, în faţa Muzeului de Istorie din Suceava. Înscrierea în concurs se poate face până pe 7 noiembrie, la sediul Muzeului de Istorie sau la tel: 0230 216 439, persoana de contact: Ovidiu Ambrozie Bortă.

Materialele necesare vor fi puse la dispoziţie de către organizatori. Cei mai buni grafferi vor fi premiaţi iar lucrările acestora vor fi expuse în holul expoziţional al muzeului.

În aceeaşi zi, 13 noiembrie, va avea loc concursul de pictură 3D, realizat în colaborare cu Colegiul de Artă "Ciprian Porumbescu" din Suceava.
La această secţiune sunt aşteptaţi să participe toţi elevii pasionaţi de pictură pe asfalt, de la toate colegiile din Suceava.

Înscrierea în concurs se poate face până pe 7 noiembrie, la sediul Muzeului de Istorie sau la tel: 0230 216 439, persoana de contact: Ovidiu Ambrozie Bortă.
Până la această dată cei interesaţi de participarea la concurs trebuie să prezinte proiectul picturii 3D, pe hârtie sau carton, în format A4.

Cele mai bune lucrări de la această secţiune vor fi premiate cu diplome şi materiale pentru pictură şi grafică.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 759
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4837 zile, 02 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .