poze targuri expozitii si concursuri la iulius mall suceava
poze targuri expozitii si concursuri la iulius mall suceava poze targuri expozitii si concursuri la iulius mall suceava poze targuri expozitii si concursuri la iulius mall suceava

Targuri, expozitii si concursuri, la Iulius Mall Suceava

Suceava , Suceava. Joi 25 Martie 2010 15:00
Iulius Mall

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Jocuri si Concursuri , Spectacole si Filme , Targuri

Nu doar decoraţiunile, dar şi evenimentele speciale redau deja atmosfera pascală în Iulius Mall Suceava.



Până joi, la Târgul Meşterilor Populari, ediţia de Paşte, bucovinenii pot admira expoziţia de icoane, straie populare, podoabe, decoraţiuni şi ouă încondeiate.

Din 25 martie, la parterul Iulius Mall, zona Domo, veţi recunoaşte “Culorile primăverii”. Angelica Mirela Pagu, membru Tonitza Art Group, expune pe şevalete lucrări apreciate de specialişti în domeniu, picturi care vor fi vernisate la ora 15.
O altă expoziţie, însă de icoane bizantine pe lemn, va putea fi admirată din 26 martie, începând cu ora 15. La etajul Iulius Mall, lângă food court, elevii Şcolii nr. 4 Suceava expun truda lor, icoane reunite sub genericul “Fereastră spe cer”. Elevii, îndrumaţi de profesorii Geanina şi Traian Chilimon, se află la prima lor expoziţie colectivă.

Atelierul de Creaţie pentru Copii îşi dă o nouă întâlnire cu prichindeii plictisiţi care au părinţi fără timp, bunici fără răbdare sau bone părăsite de inspiraţie. Sâmbătă, 27 martie, de la ora 12, Iulius Mall Suceava îi aşteaptă cu idei, culori şi artă! În aceeaşi zi, dacă “Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti”. Ca în fiecare sâmbătă la ora 17, micuţii vor servi părinţilor şi celor mari din preajmă meniuri complete de copilărie savuroasă.

De Florii, ia startul Olimpiada Meşteşugurilor Artistice Tradiţionale, eveniment realizat de Iulius Mall în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului şi Palatul Copiilor Suceava. Etapa judeţeană se desfăşoară pe următoarele secţiuni: olărit, ţesut, brodat, confecţionat podoabe, măşti, cojoace, curelărit, sculptură lemn, prelucrare sau decorare a metalelor, osului sau cornului, confecţionat instrumente muzicale, icoane şi pictură pe sticlă sau lemn, încondeierea ouălor şi împletituri din fibre vegetale.
Tot de Florii, bucovinenii care îşi serbează ziua numelui şi vin la Iulius Mall Suceava, primesc cadouri instant din partea centrului comercial. În aceeaşi zi, la ora 12, pentru prichindeii care vor să se întâlnească cu alţi eroi din basme şi poveştile populare, Teatrul “Puppet” oferă o nouă reprezentaţie.
Până pe 29 martie, „KidsLand Club te premiază!” La cumpărături de minimum 40 lei din magazinele cu jucării şi articole pentru copii, prichindeii primesc gratuit o oră de hârjoană şi distracţie în generosul KidLand.

Abia pe 3 aprilie, Târgul Covoarelor Proges îşi închide porţile. Pentru a vă primeni locuinţa înainte de Paşti, mii de metri pătraţi de carpete şi covoare în diverse ţesături, modele, forme, dimensiuni, culori şi texturi, cu preţuri reduse până la 50%, sunt expuşi la parterul Iulius Mall Suceava, în zona Auchan.

Tot pe 3 aprilie se încheie campania de Paşte “Am copt premii pentru toată familia!”, care oferă cumpărătorilor Iulius Mall Suceava peste 1.500 de premii instant ori la tragere la sorţi. Gospodinele îşi pot uşura misiunea în bucătărie sau pot scăpa de corvoada pregătitului cozonacilor dacă îşi fac cumpărăturile în magazinele Iulius Mall. Astfel, cozonaci aromaţi, bine crescuţi şi rumeniţi sunt oferiţi pe loc, zilnic, primilor 100 de clienţi care prezintă bonuri de minimum 100 lei, fie acestea şi cu valoare cumulată.
La tombola din fiecare seară, domnii sau chiar gospodinele pot câştiga un aparat de făcut pâine “Home Bread Muolinex”. Tombola a pus în joc alte mari premii: trei sejururi în doi la Roma şi Vatican! Câştigătorii vacanţelor de vis se vor extrage, însă, de Florii, pentru ca cele şase persoane norocoase să petreacă Sfintele Paşti în fascinanta capitală a Italiei. Orice bucovinean care face cumpărături şi se distrează la Iulius Mall Suceava poate câştiga premii surprinzătoare, practice, dar mai ales care rămân în suflet toată viaţa!
*Sursa: newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 844
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5118 zile, 25 Mar. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
concert trooper la suceava

Concert Trooper la Suceava

Suceava, Suceava. Sâmbătă 30 Martie 2024
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .