poze  cuba expozitie de fotografie

"Cuba", expoziţie de fotografie

Suceava , Suceava. Vineri 11 Septembrie 2009 10:00
Iulius Mall Suceava

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Sucevenii pasionaţi de fotografie au ocazia să vizioneze, în perioada 11-17 septembrie, o expoziţie de excepţie, "Cuba"

ucevenii pasionaţi de fotografie au ocazia să vizioneze, în perioada 11-17 septembrie, o expoziţie de excepţie, "Cuba", la Iulius Mall Suceava, în zona FoodCourt. Expoziţia cuprinde o colecţie de fotografii reunite în volumul de călătorie cu acelaşi nume, apărut în acest an la Editura Heliopolis.

Apărut recent, în cadrul colecţiei "Lumea în 300 de fotografii", volumul "Cuba" - text: Ancuţa Abrudan, foto: Sandu Cutureală, îşi propune, după cum subliniază autorii, să descopere Cuba reală, cea dincolo de plantul agenţiei de turism, insula lui Fidel Castro, (ă) imagini inedite şi povestiri necosmetizate despre oameni şi locuri. Fotografiile ilustrează clar exotismul, dar şi foametea, opresiunea şi, nu în ultimul rând, bucuria de a trăi.

Evenimentul, sprijinit de Tipografia Aktis, Bad Dog, Editura Heliopolis şi 300 PHOTO, se înscrie în seria de caravane expo marca IuliusMall, deoarece fotografiile au mai fost prezentate, în lunile iulie şi august, la Iulius Mall Cluj şi IuliusMall Timişoara, unde evenimentul a fost dublat de lansarea volumului cu acelaşi nume. Din motive obiective, expoziţia găzduită de Iulius Mall Suceava nu va beneficia de vernisaj, autorii neputând fi prezenţi la eveniment.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 618
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 3982 zile, 09 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .