poze  vinovatii fara vina

"Vinovatii fara vina"

Suceava , Suceava. Miercuri 18 Noiembrie 2009 17:00
City Gallery

Categorii: Spectacole si Filme

Opt bolnavi neuropsihic prezinta spectacolul "Vinovatii fara vina", la City Gallery

Opt bolnavi din cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Mitocul Dragomirnei şi Locuinţă Maxim Protejată vor susţine miercuri, de la ora 17:00, la City Gallery din incinta Shopping City Suceava, spectacolul "Vinovaţii fără vină", care cuprinde un program de muzică populară, un moment poetic şi câteva melodii de muzică uşoară. În cadrul evenimentului va fi organizată şi o expoziţie de colaje şi obiecte confecţionate de beneficiarii centrului cu ajutorul instructorilor de ergoterapie.

Shopping City Suceava susţine activităţile care au ca scop creşterea gradului de acceptare şi integrare a persoanelor cu dizabilităţi în societate. Evenimentul este organizat cu sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

În Centrul de Recuperare şi Reabilitare Mitocul Dragomirnei şi Locuinţă Maxim Protejată sunt internate aproximativ 50 de personae adulte, cu vârste cuprinse între 20 şi 62 de ani. Beneficiarii sunt implicaţi în mai multe activităţi de socializare.

De asemenea, fiecare bolnav are un program individual de activitate, în funcţie de formele de terapie recomandate, kinetoterapie şi masaj, consiliere şi terapie suportivă, activităţi de relaxare, educaţie civică, terapie educaţională, socioterapie. La atelierul de terapie ocupaţională aceştia confecţionează diferite articole decorative, precum: colaje, tablouri, împletituri din sfoară, tricotaje şi felicitări.
*Sursa: newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 794
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5266 zile, 18 Nov. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .