poze targ de produse traditionale in suceava

Targ de produse traditionale in Suceava

Suceava , Suceava. Vineri 20 Iulie 2012 10:00 - Duminică 22 Iulie 2012
Shopping City Suceava

Categorii: Targuri

Alimenta Traditional

Shopping City Suceava va invita in perioada 20 - 22 iulie 2012 la targul de produse traditionale "Alimente Traditional". Targul aflat la ceea de a 8 a editie va reuni producatori care vor prezenta produse 100 % naturale.

Exponatii vor prezenta produse tradţionale din carne (şunculiţă ţărăneasca, caltaboşi, păstrăv în cobză, cârnăciori de oaie, cârnaţi ardeleneşti, cârnaţi de casă, cârnaţi tradiţionali, cârnaţi de vită, ceafă afumată, costiţă afumată, muşchi file, muşchi împletit, muşchi montana, slănină afumată, tobă, cârnaţi ţărăneşti, muşchiuleţ de porc, şuncă, şorici, jambon tradiţional, pastramă de vită, pastramă de oaie) dar şi lactate (brânză de burduf în coajă de brad, brânză cu chimen, ardei şi busuioc, caşcaval cu chimen, caş afumat, caşcaval, urdă, unt de casă, telemea, iaurt, sana, lapte bătut, brânză de vaci, urdă, caş).

Nu puteau lipsi produsele de panificaţie şi patiserie (cozonaci de casă cu stafide şi rahat, sărăţele, covrigei săraţi cu chimen, ciocolată de casă, salam de biscuiţi, plăcinte, gogoşi tradiţionale, nuga, dulciuri de casă naturale, poale în brâu, prăjituri de casă, cornuleţe cu magiun, torturi tradiţionale).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1175
Cuvinte cheie: Suceava
daniela

Adaugat in urma cu 3794 zile, 15 Iul. 2012

Adaugat de daniela dulce

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3014

  • Ai ceva de zis?

    .