poze festivalului national de teatru tanar ideo ideis la alexandria

Festivalului National de Teatru Tanar Ideo Ideis la Alexandria

Teleorman , Alexandria. Luni 13 August 2012 - Marţi 21 August 2012

Categorii: Festivaluri

In perioada 13-21 august, Alexandria va reintra pe harta culturala a Romaniei gratie Festivalului National de Teatru Tanar Ideo Ideis.

Ajuns la cea de-a saptea editie, Ideo Ideis face un pas inainte si, pe langa obiectivul sau de baza, acela de a le oferi liceenilor din Romania oportunitatea de a fi implicati intr-un proces de educatie alternativa, isi propune sa acorde o mai mare atentie componentei de responsabilitate sociala si devine „Eveniment Responsabil”.
Anul acesta, echipa de organizare a inscris evenimentul in demersul de Responsabilizare Sociala demarat de Societal (retea nationala de ONG-uri), si, ca urmare a angajamentului sau, editia cu numarul VII va purta marca “Eveniment responsabil”. Aceasta marca a fost creata de catre Societal pentru a oferi recunoastere organizatorilor de evenimente care isi propun si reusesc sa indeplineasca
criteriile Responsabilitatii Sociale (grija fata de mediu, echitatea sociala, buna guvernanta) in aceeasi masura in care stiu sa-si delecteze publicul.

Mai multe detalii: http://www.ecomunicate.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4214 zile, 09 Aug. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .