poze concurs national

CONCURS NATIONAL

Teleorman , Rosiori de Vede. Vineri 23 Aprilie 2010 15:48

Categorii: Conferinte si Seminarii , Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 50/200

concursul este inscris in calendarul national al activitatilor educative si este destinat elevilor din clasele I-XII

REGULAMENT DE PARTICIPARE :
a.Concursul se adreseaza elevilor din clasele I – XII .
b.concursul este structurat pe sectiuni , astfel :
b.1. sectiunea « Micul antreprenor » este destinata elevilor din clasele I – IV care pot participa cu desene , fotografii , colaje sau alte lucrari realizate prin diverse tehnici de lucru care sa ilustreze o activitate economica .

b.2. sectiunea « Eu si economia ! » este destinata elevilor din clasele V – VIII care pot participa la una din cele trei subsectiuni ce le sunt adresate :
- subsectiunea ESEU care presupune elaborarea unei eseu de maxim o pagina in care sa fie descrisa o meserie/ocupatie ;
- subsectiunea POSTER care presupune realizarea unui poster care sa promoveze un produs , o marca sau o firma . Posterul poate fi realizat prin diverse tehnici de lucru (colaj,foto,pictura,grafica)
- subsectiunea FOTOGRAFIE ce presupune trimiterea unei fotografii care sa ilustreze o meserie de succes . Concurenţii trebuie să fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor înscrise în concurs.Sunt acceptate şi prelucrările foto şi colajele care se încadrează în tema propusă de organizatori .

b.3. sectiunea « Universul afacerilor » este destinata elevilor din clasele IX – XII care pot participa la oricare din subsectiunile ce le sunt adresate :
- subsectiunea ESEU care presune elaborarea unui eseu de maxim doua pagini in care a elevul propune o solutie de rezolvare a unei probleme de natura economica din comunitatea in care traieste .
- subsectiunea MATERIAL PROMOTIONAL care presupune realizarea unor materiale de promovare a unei firme virtuale , marci sau produs . Se accepta oricare din materialele promotionale urmatoare : pliant de prezentare , calendar personalizat , semn de carte , carte de vizita , banner .
- subsectiunea PLAN DE AFACERI presupune elaborarea unei plan de afaceri in vederea deschiderii unui restaurant cu specific romanesc .
- subsectiunea PREZENTARE presupune elaborarea unei lucrari, realizată într-unul din programele Microsoft Office Power Point, Pro Show, Movie Maker şi altele asemănătoare cu tema « Drepturile consumatorilor » .

c. lucrarile vor fi trimise prin posta pana in data de 23 aprilie , pe numele PREDA ELIZA , pe adresa str. Decebal , nr. 2 B , localitatea Rosiorii de Vede , jud. Teleorman , cod postal 145100 . Plicul cu lucrarea/lucrarile va trebui sa contina fisa de inscriere ( anexa ) si un plic A 4 , timbrat ( timbru in valoare de 3 lei ) si autoadresat . Lucrarile de la subsectiunea PREZENTARE se vor trimite doar pe email pe adresa cariera_economic@yahoo.com

d.toate lucrarile si fisele de inscriere vor fi trimise obligatoriu si pe email pe adresa cariera_economic@yahoo.com

e. taxa de participare este de 10 lei pentru fiecare lucrare inscrisa in concurs si va fi achitata de cadrul didactic care a indrumat lucrarea .Taxa de participare va fi achitata pana la data de 25 aprilie , prin mandat postal pe numele PREDA ELIZA , pe adresa str. Decebal , nr. 2 B, localitatea Rosiorii de Vede , judetul Teleorman , cod postal 145100 .

f. un elev poate sa participe cu o singura lucrare la oricare din subsectiunile ce i se adreseaza .
g. Se vor acorda premiul I , II , III si mentiuni pe fiecare subsectiune.
h.informatii suplimentare pot fi solicitate pe adresa de email : cariera_economic@yahoo.com
EVALUAREA :
a. se va realiza de catre o comisie numita de catre ISJ Teleorman
b. jurizarea se va realiza in perioada 28-30 aprilie iar rezultatele vor fi anuntate pe email in perioada 3-7 mai .
c. diplomele vor fi expediate pana la sfarsitul anului scolar .

Pret bilet: 10 LEI

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1278

Eveniment postat de organizator

florea gabriela

Adaugat in urma cu 5093 zile, 19 Apr. 2010

Adaugat de serenity10

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .