poze festival international taina povestii mele cheia sansei tale

Festival International „Taina povestii mele – Cheia sansei tale”

Teleorman , Turnu Magurele. Luni 31 Mai 2010

Categorii: Conferinte si Seminarii , Festivaluri , Jocuri si Concursuri

Editia a II-a, organizata in Sala de festivitati a Primariei si la Clubul Copiilor

Avizat de: Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului,Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman, Casa Corpului Didactic Teleorman. Festivalul international este organizat de Gradinita nr.5 si Gradinita « Sapientia » si se va desfasura intre 31 mai – 6 iunie 2010 in Sala de festivitati a Primariei si la Clubul Copiilor din orasul Turnu Magurele, jud. Teleorman.
Festivalul International “TAINA POVESTII MELE – CHEIA SANSEI TALE” – editia a II-a
Festivalul international este organizat de Gradinita nr.5 si Gradinita « Sapientia » si se va desfasura intre 31 mai – 6 iunie 2010 in Sala de festivitati a Primariei si la Clubul Copiilor din orasul Turnu Magurele, jud. Teleorman.
Sectiuni : I. Simpozion International « Povestea mea, povestea ta, povestea lui » - sesiune de comunicari. II. Concursuri « Impreuna pentru o lume mai buna ». III. Povesti de viata din orasul nostru. Simpozion international “Povestea mea, povestea ta, povestea lui” – 06.06.2010
Sugestii de adordare a temei : 1.Literatura pentru copii si elementul ei emotional. 2.Povestile copilariei si farmecul lor.3.Povesti, povestiri ca mod de viata (integrarea copiilor cu nevoi speciale, copii problema – parinti problema, abuz, violenta, neglijenta….)4. Modalitati de proiectare a activitatilor educative prin intermediul literaturii.5.Povestile, amintirile, povestile marelui nostru povestitor Ion Creanga.6.Povesti din trecut (istorice, biblice, evenimente care au marcat istoria unei vieti, istoria neamului…) si importanta lor.7.Povestea vietii mele – o sansa pentru tine (activitati de voluntariat si impactul lor, elemente de spiritualitate si istorie personala, auxiliare didactice, programe de optionale, proiecte educative, proiecte didactice, excursii, traditii si obiceiuri, jurnale de calatorie, excursii, comportamente responsabile, reviste, parteneriate)8.Metoda proiectelor prin povestiri in episoade.9. Dezvoltarea limbajului, a expresivitatii si creativitatii prin intermediul povestilor si povestirilor.10. Imaginile din povesti – mijloc de cunoastere si invatare.11. Povestile naturii (strigatul padurii, zbuciumul apelor, ruga pamantului)12.Povesti sau televizor, calculator.13.Orice alta sugestie propusa de participant.
Concurs International de creatie « Impreuna pentru o lume mai buna »

Sectiuni :
1.Concurs de arte plastice : colaje, desene, picturi, obiecte decorative, masti, machete, etc. Tehnica de lucru si materialul folosit sunt la alegerea fiecarui participant.
2.Concurs de caricaturi, slogane, afise publicitare.
3.Concurs de creatie literara : poezii, compuneri, scenete, ghicitori, jocuri, proza, epigrame, auxiliare didactice, reviste, etc.
4.Concurs pe teme biblice : povestiri, programe educative, caracterizari de personaje, reviste, publicatii, etc. Pentru concursul de creatie literara si cel pe teme biblice lucrarile trebuie sa fie listate, dar si in format electronic daca se doreste publicarea acestora. De asemenea vor fi respectate cerintele de tehnoredactare de la simpozion.
5.Concurs de teatru, film, interpretare, dans de caracter pe suport electronic.
6.Povesti de viata : jurnalul meu, activitati de voluntariat (parteneriate, fotografii, filme) proiecte educative, didactice, progarme de optional, mediatizarea activitatilor, activitati de integrare a copiilor cu nevoi speciale, etc.

Mai multe detalii: http://www.didactic.ro/

Comenteaza pe Facebook
cris

Adaugat in urma cu 5145 zile, 19 Mar. 2010

Adaugat de _Cris_

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2544

  • Ai ceva de zis?

    .