poze electroruga de buzad

Electroruga de Buzad

Timis , Buzad. Sâmbătă 1 Septembrie 2018 - Duminică 2 Septembrie 2018
The Village

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Muzică bună, performance-uri artistice inedite, târg cu meșteșugari locali, drumeții în natură, workshop-uri creative, party bus până la și de la locație, home stay Buzad, camping area.



Festivalul rural Electroruga propune concerte, vizite ghidate ale zonei și ale caselor care își deschid porțile vizitatorilor, a intervențiilor din cadrul REGIO EARTH și o alee a artelor și meseriilor, respectiv a produselor locale.

Festivalul Electroruga va promova frumoasa zonă a Buzadului, creând o punte de legătură solidă între orășeni și săteni, care pot interacționa și face schimb de experiențe unice în acest cadru natural.

Parteneri implicați: APDT, administrația publică a comunei Bogda, TM BASE, RECULT.

Festivalul Electroruga va fi precedat de Regio Earth (Festival Central European de Arhitectură în Pământ), in perioada 27-31 august. Rezultatele vor fi expuse în cadrul Electrorugii.”

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 542
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Buzad
lavi

Adaugat in urma cu 2040 zile, 28 Aug. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .