poze tabara nlp 7 pentru echilibru sau cum sa fii tu insuti in acord cu tine si ceilalti grecia tassos 25 august 1 septembrie

Tabara NLP 7 pentru echilibru, sau Cum sa fii tu insuti in acord cu tine si ceilalti – Grecia, Tassos – 25 august-1 septembrie

Timis , Grecia, Thassos. Sâmbătă 25 August 2012 18:00 - Sâmbătă 1 Septembrie 2012

Categorii: Conferinte si Seminarii , Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 12/20

Vom imbina placut lucrul cu propria persoana cu plaja, plimbarea cu vaporul, mancarea traditionala greceasca, buna dispozitie,snorkelingul, jocurile si nu in ultimul rand cu compania unor oameni placuti, prietenosi si interesati de acelasi lucru ca tine. Vom aborda modul in care ne-am structurat, facem decizii, traim, sau ne imbolnavim intr-un mod unic: prin prisma celor 7 chakre energetice. Aducand explicatii simple pentru oricine, aplicand exercitii asupra mintii nostre si corpului, ne vom ocupa de conexiunea: MINTE-CORP-SPIRITVom aborda in cele 7 zile de tabara, cele 7 chakre principale, prin prisma psihologica a trairilor si modurilor de a vedea viata, analizand, constientizand si echilibrand aspectele psihice, a convingerilor de viata pe care le avem. Vom utiliza tehnici NLP, transe hipnotice, jocuri si discutii, meditatii vom face un chestionar de verificare a dezechilibrului, bolile asociate (fara vindecarea directa a bolilor).

Vino si tu in Grecia! Suntem deja o echipa superba!

Vino, daca :
- Simti ca vrei mai mult echilibru in viata
- Vrei sa iti gestionezi emotiile si sa fii OK cu tine?
- Vrei sa aduci sanatatea corpului tau?
- Vrei sa petreci un altfel de concediu intr-un loc superb, alaturi de oameni preocupati de aceleasi lucruri ca tine?

Pregateste-ti bagajul, noi ne ocupam de organizare, material, curs si tot ce e nevoie si rezerva-ti locul acum pentru:

Tabara NLP 7 pentru echilibru,
sau
Cum sa fii tu insuti in acord cu tine si ceilalti – Grecia, Tassos – 25 august-1 septembrie

Vom imbina placut lucrul cu propria persoana cu plaja, plimbarea cu vaporul, mancarea traditionala greceasca, buna dispozitie,snorkelingul, jocurile si nu in ultimul rand cu compania unor oameni placuti, prietenosi si interesati de acelasi lucru ca tine.

Vom aborda modul in care ne-am structurat, facem decizii, traim, sau ne imbolnavim intr-un mod unic: prin prisma celor 7 chakre energetice. Aducand explicatii simple pentru oricine, aplicand exercitii asupra mintii nostre si corpului, ne vom ocupa de conexiunea:

MINTE-CORP-SPIRIT

De ce?
Pentru ca pentru a avea viata pe care o dorim, e important modul in care ne raportam la situatiile cu care ne confruntam si modul in care ne imbogatim prin fiecare experienta, e importanta sanatatea fizica si linistea psihica….ECHILIBRUL INTERIOR

In corpul nostru exista sapte centri energetici principali, in care energia se misca in spirala, denumite chakre. Aceste chakre sunt in conexiune cu glandele endocrine aferente si organele din jurul ei. Ele sunt in conexiune directa cu aspecte psihice ale noastre, astfel incat anumite trairi sau moduri in care vedem viata influenteaza modul de functionare al chakrei respective si implicit afecteaza din punct de vedere al sanatatii zona respectiva si invers. Echilibrul total al nostru este tocmai echilibrul acestor chakre.

Vom aborda in cele 7 zile de tabara, cele 7 chakre principale, prin prisma psihologica a trairilor si modurilor de a vedea viata, analizand, constientizand si echilibrand aspectele psihice, a convingerilor de viata pe care le avem. Vom utiliza tehnici NLP, transe hipnotice, jocuri si discutii, meditatii vom face un chestionar de verificare a dezechilibrului, bolile asociate (fara vindecarea directa a bolilor).

Se spune ca avem la dispozitie 5 zile pentru a ne exprima emotiile, apoi ele se cronicizeaza si se transforma in factori de declansare a bolilor.

ACEASTA TABARA NU ESTE UNA SPIRITUALA SI NICI DE MEDICINA, chiar daca vorbim de boli sau vom face exercitii de meditatie!

TEMATICA
Chakra 1 (chakra radacina – aflata la baza coloanei vertebrale) – ziua 1:
- Nevoi de baza: nevoia de siguranta, incredere
- Emotii asociate: teama si curajul (spre exemplu, atacurile de panica sau insomnia se datoreaza unui dezechilibru la nivelul acestei chakre)
Vom constientiza si lucra pe nevoia de siguranta pe care o avem, teama de esec, inadaptarea, teama de succes, perfectiunea, teama de a nu pierde controlul, vulnerabilitate, teama de propria putere
Chakra 2 – ziua 2
Nevoi de baza: creativitatea la nivelul relatiilor
Emotii asociate: posesivitate, impartasire
Vom constientiza si lucra pe stima de sine, independenta si dependenta in relatii, modul de a da si a primi, aspectele legate de sexualitate, sentimentul de multumire si satisfactie. Persoanele cu dezechilibru in aceasta chakra nu se pot bucura de viata.
Chakra 3 (plexul solar) – ziua 3
Nevoi de baza: pretuirea nevoilor
Emotii asociate: manie, resentiment, lisa de pretuire, vinovatie
Vom constientiza si lucra pe cautarea aprobarii celorlalti, rusine, prejudecati, sensibilitate, limitari, puterea de manipulare, capacitatea de a initia o activitate, incapacitatea de afirmare, rolul de “martir”
Chakra 4 (chakra inimii) – ziua 4
Nevoi de baza: daruirea si primirea neconditionata
Emotii asociate: bucuria, tristetea, amaraciunea
Vom constientiza si lucra pe iubire, iubirea de sine, intuitie, iertare
Chakra 5 (chakra gatului) – ziua 5
Nevoia de baza: capacitatea de a exprima schimbarea
Emotii asociate: frustrare, libertate
Vom constientiza si lucra pe exprimarea de sine, curajul de a accepta schimbarea, creativitatea
Chakra 6 (al trelea ochi) – ziua 6
Nevoi de baza: viziune si echilibru
Emotii asociate: confuzie si luciditate
Vom constientiza si lucra pe responsabilitatea fata de sine, intelepciunea, discernamantul, intentia si responsabilitatea.
Chakra 7 (coronara) – ziua 7
Nevoia de baza: acceptarea
Emotii asociate: disperarea, pacea
Vom constientiza si lucra pe constiinta de sine

Tehnici de lucru: discuti, chestionare, tehnici NLP, transe, meditatii, jocuri

TRAINER: Psih. Lidia Cotosman
• Psiholog, Psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica, atestat COPSI
• organizator si coordonator de programe NLP Practitioner ITANLP in Timisoara, Pitesti, Sibiu, Iasi
• NLP Practitioner si Master NLP sub egida ITANLP, atestat ARONLP si EANLP
• Master Trainer NLP - ARONLP si EANLP
• coach NLP format de Michael Carroll si John Thompson
• trainer acreditat de Ministerul Muncii
• peste 600 ore de formare suplimentara in psihoterapie Cognitiv-comporamentala (Leo Zoutewelle, M.A., Olanda), Intervenţii Cognitiv-comporamentale (Daniel David, Cluj-Napoca), hipnoza clinica (Jeno-Laszlo Vargha si Kristina_Gabriella Szabo), Hipnoanaliza tranzactionala – Psihoneuroimunologie (Jure Yorah Biechonsky), Hipnoza clinica (Prof. Frans Peeters), Co-counceliing (Peter J. Hawkins), Hipnoza (John Thompson), metoda ESPERE, Coaching Cognitiv-Comportamental (Daniel David)
• experienta in peste 35 grupuri de formare in NLP, Ateliere de Dezvoltare personala si Tabere de dezvoltare personala
• peste 2500 de ore sustinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personala si formare in NLP (Ateliere de dezvoltare personala, Workshopuri, Formare in NLP Practitioner sau Master NLP, tabere etc.)
• experienta in peste 30 workshopuri sustinute la Conferinte sau alte evenimente
• 8 ani experienta in consultanta (resurse umane, marketing, management de proiect si management) si 6 ani pozitii de conducere in marketing.
• Initieri in Usui Reiki, Karuna Reiki, samanism, s.a

CAND: 25 august (ora 18.00) – 1 septembrie (ora12.00)

UNDE: Grecia, Thassos
Cazarea: Hotel Aegean, Thassos, Plaja Pefkari, in camera cu 2 sau 3 locuri
http://www.hotelaegean-thassos.gr/hotel-aegean-pefkari.html.

Transportul: se face cu masini personale, iar in momentul definitivarii listei participantilor vom face impartirea pe masini. Pentru aceia dintre voi care doresc sa vina cu avionul, puteti ateriza pe aeroportul Megas Alexandros, la 30 km E de orasul Kavala. Apoi va dura cam o ora sa ajungeti de acolo in Thassos. Sau, se poate ateriza in Salonic, pe aeroportul Makedonia.

Thassos are legatura cu Grecia continentala prin intermediul a trei cai navale. Transportul de pe continent pe insula se poate face, prin intermediul feribotului:
- ruta Keramoti - Thassos (Limenas) (6 mile marine, durata aproximativ 30-40 minute).
- ruta este Kavala - Skala Prinou (18 mile marine, durata fiind de 75 minute),
- ruta pe care o puteti alege este Nea Peramos - Skala Prinou (18 mile marine, durata de 75 minute). Nea Peramos se afla la 20km in vestul orasului Kavala, pe autostrada Egnatia Odos.

Detalii despre ferriboat si trasee posibile, pe e-mail, in momentul definitivarii listei inscrierilor.

INVESTITIE: diferentiat, astfel:

daca ai mai participat la cursurile noastre: 306,5 euro, incluzand:
- taxa curs
- cazare in camere de 2 locuri
- mic dejun
daca nu ai mai participat la cursurile noastre (dar vrei si vei fi primit ca unul "de-ai casei"): 356,5 euro, incluzand:
- taxa curs
- cazare in camere de 2 locuri
- mic dejun
Pentru cupluri, prima persoana plateste cursul conform preturilor de mai sus, iar partenerul – 256,5 euro.
- taxa curs
- cazare in camere de 2 locuri
- mic dejun

Suplimentar vei avea costuri de masa (cca 8-10 euro/pranz sau cina, transportul - cca 200 euro/masina, cost care se va imparti la calatorii din acea masina, cca 20 euro - cost vaporas)...probabil maxim 500 euro
Conform experientei, am constatat ca cei care vin la cursuri doresc sa experimenteze diverse zone din Thassos, astfel incat masa poate fi luata oriunde, oricand.

INFORMATII SI INSCRIERI: office@psiholistart.ro sau 0745.388.046 (Lidia); 0737.032.656 (Doru Balan)

Mai multe detalii: http://www.psiholistart.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 787

Eveniment postat de organizator

psiholistart

Adaugat in urma cu 4455 zile, 26 Iul. 2012

Adaugat de PsiHolistArt

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .