poze expo kilipir targul marilor reduceri

EXPO KILIPIR - TARGUL MARILOR REDUCERI

Timis , Timisoara. Miercuri 11 Noiembrie 2009

Categorii: Alte Evenimente , Targuri , Petreceri , Inaugurari , Expozitii si Lansari de carte , Conferinte si Seminarii

EXPO KILIPIR-TARGUL MARILOR REDUCERI, 11 - 15 noiembrie 2009, Casa Tineretului Timisoara, str. Aries nr.19

Pentru a veni în sprijinul agenţilor economici, producători sau comercianţi, din industria bunurilor de consum, dar şi din alte sectoare, cu impact asupra traiului zilnic al cetăţeanului, în aceste vremuri de profundă criză financiară şi economică, STAR EXPO Timişoara, organizator de evenimente, expoziţii şi târguri, cu activitate neîntreruptă de 4 ani în acest domeniu, vă invită să participaţi la manifestarea expoziţională " EXPO KILIPIR - TÂRGUL MARILOR REDUCERI ", organizată în perioada 11 - 15 noiembrie 2009, la CASA TINERETULUI din Timişoara, str. Arieş nr.19.
Acţiunea vă crează posibilitatea de a expune spre vânzare, inclusiv produse din stoc nevalorificate în perioadele rezervate reducerilor de preţuri, evitând astfel, într-o mare măsură pierderile pe care le-aţi înregistra cu mărfurile şi serviciile devenite greu vandabile.
Succesul acestui demers este garantat întrucât cumpărătorii afectaţi şi ei de efectele crizei, fie că sunt salariaţi, şomeri sau pensionari, sunt interesaţi în procurarea la preţuri avantajoase a unor bunuri de folosinţă personală sau pentru nevoile gospodăriei. Aceasta, cu atât mai mult cu cât târgul este organizat într-o perioadă premergătoare Sărbătorilor de Iarnă, iar articolele expuse fiind noi, din producţia acestui an, pot constitui veritabile cadouri pentru cei dragi, începând cu copiii şi terminând cu bunicii.
Întreaga strategie de popularizare mediatică a evenimentului desfăşurată de către STAR EXPO, va fi axată pe ideea principală că la acest târg de toamnă-iarnă, se vând produse noi, la preţuri ieftine, mult mai mici decât cele din rafturile magazinelor.
Aceasta înseamnă că şi firmele participante vor beneficia de tarife mai reduse faţă de cele practicate în mod obişnuit, din partea organizatorului acestei manifestări expoziţionale.
Şi, de ce să nu spunem că şi denumirea târgului, cea de "kilipir"- va avea o înrîurire psihologică asupra vizitatorului-cumpărător, care vine la stand cu convingerea că face o afacere avantajoasă pentru el, achiziţionând marfă la un preţ mic, ocazie pe care nu vrea să o rateze.
Spaţiul în care urmează să fie găzduită expoziţia, respectiv CASA TINERETULUI din Timişoara, dispune de toate condiţiile pentru ca standurile să beneficieze de o bună expunere, fiind totodată, una din locaţiile cele mai cunoscute şi frecventate de timişoreni şi de turişti, indiferent de anotimp, datorită programului non-stop de acţiuni culturale, artistice, caritabile şi, bineînţeles expoziţionale, pe care le desfăşoară de-a lungul anului.

Termen limită de înscriere: 2 noiembrie 2009

Informaţii şi înscrieri la:SC STAR EXPO SRL TIMIŞOARA, tel/fax: 0256-431015, 487406

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1029

Eveniment postat de organizator

star expo

Adaugat in urma cu 5296 zile, 20 Oct. 2009

Adaugat de starexpo

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .