poze curs nlp start

Curs NLP START

Timis , Timisoara. Vineri 15 Martie 2013 15:00
Str Coriolan Baran , nr 22

Categorii: Alte Evenimente

NLP START – Dezvoltare personala prin tehnici de Programare Neuro-Lingvistica

NLP START – Dezvoltare personala prin tehnici de Programare Neuro-Lingvistica
Bucuresti – 8-10 martie 2013 (modul 1) si 26-28 aprilie (modul 2)
Timisoara – 15-17 martie 2013 (modul 1) si 19-21 aprilie (modul 2)

*Te intereseaza performanta ta si a celorlalti?
* Vrei sa eviti blocajele?
* Vrei sa-ti depasesti starile negative?
* Cauti cai de a-ti optimiza comunicarea cu cei din jur?
* Iti doresti noi modalitati de a-ti asigura succesul si de a evita esecul?
* Echilibrul in viata ta ti se pare greu de atins?

Multi intreaba despre ce e vorba, "cu ce se mananca acest NLP" si uneori nu au curajul sa incerce. Am creat asadar special o noua structura, iar acum ai posibilitatea sa testezi, participand doar la 2 module: NLP START. Obtii multe beneficii, pretul e mai mic si nu esti obligat in nici un fel sa mergi mai departe. Desi, am certitudinea, ca odata ce ai participat nu te opresti, pentru ca vei constata ca inveti multe, ca experimentezi si traiesti pe propria piele lucruri mai mult decat extraordinare, ca o sa spui nu o data UAU! si vei dori mai mult.

Acest curs este prima etapa in obtinerea titulaturii de NLP Practitioner, cu atestarea ARONL si EANLP. Persoanele care participa la aceste 2 module nu sunt obligate sa continue formarea in NLP. Cele 2 module sunt urmate de NLP Practitioner, avand 5 module (in total 21 zile de curs).

Mai multe despre nivelele de formare in NLP si NLP PRACTITIONER ...AICI


Dezvoltarea personala incepe sa prinda teren din ce in ce mai mult. Traim intr-o lume in care schimbare devine din ce in ce mai accelerata, schimbari la nivel global, schimbari de interese, de puteri, schimbari in grupuri, in familii. Cum altfel am putea face fata acestor schimbari decat schimbandu-ne in permanenta, adaptandu-te, fiind atat de atent pentru a sesiza fiecare modificare a mediului in care traim si atat de flexibili pentru a ne integra rapid. Si nu oricum, ci astfel incat sa fim multumiti, sa fim ok cu noi insine.

Vrei sa continui credinte invechite, sa nu ai incredere in tine sa simti ca nu esti adaptat sau...parca nu e locul tau aici?

Viata e o lupta?...parca ai mai auzit asta...si mereu te trezesti pregatit de lupta: facturi, job neavantajos, conflicte, falsitate, roluri greu de dus...vesnic tensionat, neinteles...si, nu-i asa, nici nu ai observat copacul acela interesant, chiar daca ai trecut de atatea ori pe langa el, sau zambetul copilului ce tocmai a trecut pe langa tine...pentru ca erai dus cu gandurile la...criza, nemultumiri, job, relatie...

E cazul sa schimbi. Sa vezi viata si experientele cu alti ochi, sa inveti sa te bucuri si sa o faci atat de bine, incat sa-i inveti si pe altii.

BENEFICII: la finalul celor doua module vei stii sa comunici profund, iti vei gestiona starile cu usurinta si vei avea acces rapid la resursele interne (incredere, calm, armonie, motivatie, eficienta etc.)
- cunoasterea modului in care functioneaza creierul uman
- optimizarea comunicarii pe mai multe nivele – limbajul verbal, non-verbal etc.;
- autocunoastere in ceea ce priveste relationarea cu ceilalti
- insusirea tehnicilor de persuasiune subtila
- intelegerea celorlalti mai profund (ce se afla in spatele cuvintelor lor)
- depasirea si gestionarea conflictelor externe si interne;
- scaderea nivelului de stres;
- descoperirea si folosirea potentialului, resurselor si capacitatilor la cote optime;
- inceperea schimbarilor si dezvoltarea personala si profesionala;
- castigarea increderii in sine si depasirea starilor negative
- intelegerea nevoii de optimizare si dezvoltare personala
- castigarea naturaletii, stapanirii de sine, incredere si spontaneitate in relationarea cu ceilalti
- schimbarea unor comportamente nedorite (mancat compulsiv, dependente, stari de panica sau agitatie, furie etc.)

CUI SE ADRESEAZA Cursul:
Celor care doresc mai mult de la propria viata (cariera, succes, armonie, incredere in sine si in cei apropiati) care vrea sa afle, sa schimbe, sa experimenteze.

CE VEI INVATA:
- Notiuni introductive despre NLP si modul in care functioneaza mintea umana (VAKOG – cele 5 simturi: vaz, auz, kinestezic, olfactiv si gustativ)

- Lantul excelentei – respiratie, fiziologie, stare, performanta - Constientizarea legaturii intre minte (ganduri) si corp (emotii) si controlul acestora – exercitii de cunoastere a modului de perceptie a propriilor trairi

- Comunicare si influentare - Stabilirea şi menţinerea raportului, Pacing, Leading verbal si non-verbal, ascultare activa si backtracking

Cunoastem importanta unei relatii solide in succesul relatiilor pe care le avem. Prin NLP poti invata tehnici de intelegere profunda a celuilalt, dezvoltandu-ti abilitatea de a intra in acest raport cu cealalta persoana la un alt nivel decat simpla ascultare. Procesul prin care un individ contribuie la constituirea/construirea relatiei cu altcineva se numeste pacing. Facand acest lucru, cealalta persoana, observandu-ne pe noi, va gasi oglindita starea ei de a fi, modul ei de a trai respectivul moment, iar toate acestea vor creste sansele ca ea sa vada in noi un interlocutor bun, potrivit, cineva apropiat de starea ei de a fi.

Odata intrati in raport, putem opri mult mai usor persoana din comportamentul/discursul pe care il are si putem conduce persoana spre discutii pe care le dorim. Leading este astfel, modificarea propriului comportament astfel incat interlocutorul sa ne urmeze in comportament/discutie.

- Ancorarea (VAK) şi Tehnici de ancorare (contextualizate în funcţie de domeniul de aplicare) – (Accesarea rapida a unor stari in care functionam mai bine – stare de eficenta, incredere, calm etc.). Abilitati de stabilire si reactivare a ancorelor in fiecare sistem de reprezentare (V,A,K) si ancore spatiale - Cercul excelentei. Spargerea ancorelor.

- Feedback: oferirea şi primirea unui feedback specific unui anumit canal senzorial

- Disociere şi Asociere, Poziţiile perceptuale 1, 2 şi 3 - Capacitatea de a-şi plasa atenţia spre interior sau exterior, în funcţie de cerinţele sarcinii

- Reframing – exercitii de anulare a efectelor negative pe care anumite experiente din viata noastra le au in prezent (reactii spontane nedorite, pierderea controlului, stari de blocaj, comportamente adictive, ganduri obsesive etc.)

- Swish pattern – tehnica pentru stergerea obsesiilor, compulsiilor, anularea unor comportamente si reactii nedorite (un esec de altadata poate avea efecte catastrofale asupra prezentului. NLP propune si aceasta tehnica rapida care lucreaza pe inconstient si ne modifica perceptia asupra acestora si asupra noastra in general)

- New Code NLP - jocul Alfabet, Walking with X and Y (la baza acestui exercitiu sta un pattern kinestezic - implicarea corpului. El nu necesita participarea mintii constiente, folosindu-se de reprezentarile interne si de fiziologie. Adica mentinerea unei fiziologii pozitive si incarcata cu resurse este asociata unei stari in care se doresc aceste resurse. Este un exercitiu usor de utilizat in orice situatie).

LOCATIE:
Timisoara: Str. Coriolan Baran nr. 22
Bucuresti: intr-o locatie ce va fi anuntata ulterior

DURATA DE DESFASURARE:
● 2 module de 3 zile, astfel:
Bucuresti – 8-10 martie 2013 (modul 1) si 26-28 aprilie (modul 2)
Timisoara – 15-17 martie 2013 (modul 1) si 19-21 aprilie (modul 2)

PROGRAM:
o Vineri: orele 15-20, cu 2 pauze de cafea
o sambata: orele 9.30-17.30, cu 2 pauze de cafea si o pauza de masa de 1 ora.
o Duminica: orele 9.30-17.30, cu 2 pauze de cafea si o pauza de masa de 1 ora.

POTI APLICA cele insusite in: viata personala, consultanta, coaching, psihoterapie, training, vanzari, media & advertising, management, marketing, resurse umane, in orice domeniu in care lucrezi cu oameni.

TRAINER: Psih.Lidia Cotosman
• Master Trainer NLP
• Psiholog, Psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica, atestat COPSI
• organizator si coordonator de programe NLP Practitioner ITANLP in Timisoara, Pitesti, Sibiu, Iasi
• NLP Practitioner si Master NLP sub egida ITANLP, atestat ARONLP si EANLP
• coach NLP format de Michael Carroll si John Thompson
• trainer acreditat de Ministerul Muncii
• peste 600 ore de formare suplimentara in psihoterapie Cognitiv-comporamentala (Leo Zoutewelle, M.A., Olanda), Intervenţii Cognitiv-comporamentale (Daniel David, Cluj-Napoca), hipnoza clinica (Jeno-Laszlo Vargha si Kristina_Gabriella Szabo), Hipnoanaliza tranzactionala – Psihoneuroimunologie (Jure Yorah Biechonsky), Hipnoza clinica (Prof. Frans Peeters), Co-counceliing (Peter J. Hawkins), Hipnoza (John Thompson), metoda ESPERE, Coaching Cognitiv-Comportamental (Daniel David)
• 8 ani experienta in consultanta (resurse umane, marketing, management de proiect si management) si 6 ani pozitii de conducere in marketing
• peste 3000 de ore sustinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personala si formare in NLP, tabere interne si internationale NLP
experienta in peste 35 grupuri de formare in NLP, Ateliere de Dezvoltare personala si Tabere de dezvoltare personala
• experienta in peste 30 workshopuri sustinute la Conferinte sau alte evenimente

CE AU SPUS CURSANTII DESPRE ACEST CURS:
"Tot timpul spuneam ca vreau o sansa. De fapt, acum vad ca am multe sanse, multe optiuni, multe adrese noi in viata."

"O experienta pozitiva cu mine, cu nevoile mele, cu limitarile mele, care s-au diminuat conistent."

"A insemnat mult, ma bucur ca am luat decizia de a ma cunoaste mai bine si de a schimba ceva in viata mea. Acest curs mi-a oferit metode concrete in ambele privinte si m-a invatat cum sa le folosesc. am cunoscut oameni noi de care m-am apropiat si imi sunt dragi, ii respect".

"M-am redescoperit, mi-am format un stil propriu, privesc situatiile dificile dintr-un alt unghi,am incredere in gandirea pozitiva si o aplic. Am invatat execitii care imi folosesc in viata profesionala cat si profesionala."

"Un pas catre un viitor cu posibilitati multiple si depasirea unor limitari."

"Restart, dezvoltare, integrarea tuturor momentelor din viata mea in experienta mea. Este exact ceea ce imi era necesar pentru a trai deplin, profund si cu bucurie. ancorare in prezent si totodata detasare. Clarificare, limpezire, eu insami. Reluarea firului vietii de dincolo de momentul in care incepuse sa se estompeze, sa se intrerupa."

"Pentru mine acest curs a insemnat cunoastere, am gasit in mine resurse pe care nu credeam ca le am. Am invins multe temeri. Grupul a fost extraordinar si consider ca cea mai mare parte din informatii a fost datorata lor. oameni minunati!"

"Rezolvarea lucrurilor mari, grele, urate, fara solutii prin intermediul unor mmijloace nebanuit de simple.
Mijlocul de a putea intra in comunicarea constientului cu subconstientul si/sau a lua in seama recomandarile sau reactiile inconstientului"

"intalnirea cu mine, revigorare, infruntarea temerilor si trecerea peste ele, OAMENI, constientizare-acceptare-schimbare"

Ce au castigat altii in urma acestui curs:
MANAGERI:
- Abilitati noi pentru motivarea proprie si a celorlalti
- Gestionarea stresului si implicit imbunatatirea creativitatii, rezolvarea de probleme si luarii deciziilor

HR:
- Consiliere, coach pentru oamenii din companie
- Intelegerea oamenilor si a potentialelor conflicte
- Gestionarea situatiilor neplacute (concedieri, actiuni punitive) prin mentinerea obiectivitatii si detasarea de emotiile negative

CONSULTANTI:
- Imbunatatirea relationarii cu clientii
- Apropierea stransa de nevoile clientilor, prin gradul mare de comunicare subtila

VANZARI:
- Crearea de clienti pe termen lung
- Crearea de rezultate win-win cu clientii
- Imbunatatirea tehnicilor de punere a intrebarilor si apropierea de nevoile clientilor
- Cresterea capacitatii de stimulare a deciziei/nevoii de cumparare
- Cresterea flexibilitatii
- Gestionarea propriilor emotii in situatii de relationare

TRAINERI:
- Dobandirea prezentei in fata publicului
- Flexibilitate la nevoile grupului si intelegerea acestora
- Potentarea participantilor la invatare si implicare
- Autocontrolul emotiilor

INVESTITIA:

□ PACHET 1: Curs NLP Practitioner STANDARD – 7 module de 3 zile – 770 euro, pentru 7 module de curs, platibili in 7 rate. Finalizarea cursului confera diploma certificata de practician in NLP.

CADOU DE CRACIUN! Inscrie-te si achita primul modul pana la 31 decembrie 2012, iar noi iti facem CADOU 100 euro! (total cost curs pentru cele 7 module 670 euro) ...VARIANTA AVANTAJOASA!

Sau, TESTEAZA!...incrie-te pe etape, pe doua componente de curs – 790 euro, pentru toate cele 7 module, cu mentiunea ca participarea la NLP START (2 module) nu obliga continuarea cu NLP Practitioner (5 module):

□ Pachet 2: NLP START (2 module - 6 zile de curs) - 190 euro, platibili in 2 rate de 100, respectiv 90 euro (etapa obligatorie pentru continuarea cursului NLP Practitioner)

+

□ NLP Practitioner – 5 module – 600 euro, platibili in 5 rate de 120 euro, la fiecare modul. Finalizarea cursului confera diploma certificata de practician in NLP.

□ Pachet 3: Plata integrala a cursului NLP Practitioner Standard (7 module) pana la 31 decembrie: 620 euro, CADOU 100+50 EURO!

□ Pachet 4: Plata integrala a cursului NLP Practitioner Standard pana la 15 februarie 2013: 670 euro. REDUCERE 100 euro!

INFORMATII SI INSCRIERI: e-mail: office@psiholistart.ro sau
Timisoara: 0745.388.046 (Lidia), 0721.517.672 (Ioana Flavia)

Mai multe detalii: http://psiholistart.ro/cursuri/nlp+practitioner/curs+nlp+start%2C++timisoara+-+15+martie+2013+si+bucuresti+-+8+martie+2013

Comenteaza pe Facebook
ioana flavia

Adaugat in urma cu 4196 zile, 17 Dec. 2012

Adaugat de Ioana9381

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 60

Alte Evenimente din Timisoara
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis, Timisoara. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targ international de energii regenerabile roenergy romania

Targ International de Energii Regenerabile RoEnergy Romania

Timis, Timisoara. 25 Sep 2024 - 27 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .