poze cursuri de arta

Cursuri de arta

Timis , Timisoara. Luni 5 Octombrie 2009 10:00
Asociaţia Culturală "Compania D'arte"

Categorii: Alte Evenimente

Cursuri de artă

"Pentru că orice om are creativitate şi poate descoperi valenţe nebănuite în propria persoană, la o căutare de sine mai atentă."-

Asociaţia Culturală "Compania D'arte" din Timişoara va organiza, de la 1 noiembrie, diverse cursuri artistice: de pictură, de lucru manual, de design vestimentar, de sculptură, etc. Acestea se vor desfăşura zilnic, de lunea până sâmbăta, în intervalul orar 10.00-20.00, respectiv 10.00-17.00, în oraşul de pe Bega. Înscrieri se pot face deja, data limită fiind 25 octombrie. Potenţialii cursanţi vor putea urma şi un curs de testare, gratuit, înainte de-a se înscrie efectiv la cursul dorit.
Cursurile îndeamnă la (re)descoperirea artistului din fiecare, prin intermediul domeniului artistic care se potriveşte cel mai bine personalităţii. Nu contează experienţa în domeniu, scopul participării sau talentul hărăzit; orice om cu vârsta între 7 - 90 de ani este aşteptat să se înscrie la cursurile oferite de Compania D'arte. Lecţiile de artă sunt predate de tineri artişti profesionişti, cu experienţă pedagogică în domeniu.
Lucrările realizate de cursanţi, în timpul atelierelor de artă, vor fi expuse la finalul cursului în cadrul unei expoziţii. Pentru cei ce vor urma cursul de arta actorului şi dicţie, organizatorii vor pregăti, la sfârşit, un spectacol de teatru, în care absolvenţii îşi vor putea etala cunoştiinţele nou dobândite. Pe durata cursurilor se vor face multe poze şi înregistrări video, inclusiv în cadrul prezentărilor finale, iar acestea vor fi compilate pe un DVD şi oferite fiecărui cursant în parte, împreună cu o diplomă de participare la curs.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 516
gabriel lup

Adaugat in urma cu 4611 zile, 03 Oct. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 19 Mai 2022 - 1 Iun 2022
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 19 Mai 2022 - 1 Iun 2022
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 19 Mai 2022 - 1 Iun 2022
  • Ai ceva de zis?

    .