poze engleza la bac timisoara

Engleza la BAC - Timisoara

Timis , Timisoara. Vineri 22 Ianuarie 2010 10:00
Bd. C.D.Loga nr.11

Categorii: Alte Evenimente

Engleza la BAC

International House Timisoara vine in intampinarea absolventilor de liceu care doresc sa isi ateste euro-competentele lingvistice la noul tip de bacalaureat. In acest scop, in zilele de 22 si 23 ianuarie, International House organizeaza ZIUA PORTILOR DESCHISE, in cadrul careia liceenii pot veni pentru testare si stabilirea nivelului de cunostinte si aptitudini lingvistice.

Conform Ordinului nr. 5794/29.10.2009, emis de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, absolventii claselor a XII-a care obtin un certificat recunoscut international pentru competente lingvistice intr-o limba straina nu vor mai trebui sa sustina proba respectiva la examenul de bacalaureat.

In cadrul evenimentului profesorii centrului vor acorda consultanta individuala si/sau de grup in vederea orientarii candidatilor spre unul dintre examenele recunoscute si echivalate cu proba de limba engleza la examenul de bacalaureat.

Actiunea este organizata la initiativa Asociatiei Romane pentru Servicii Lingvistice de Calitate QUEST si a International House World Organisation. Oferta de cursuri a IH cuprinde cursuri pregatitoare pentru sustinerea examenelor Cambridge PET, FCE, CAE si CPE, LCCI, TOEFL si IELTS. Competentele certificate prin examene Cambridge organizate sub egida Consiliului Britanic, sunt prestigioase, au valabilitate nelimitata , fiind recunoscute pentru angajare sau studiu in strainatate.

Atat consultatiile cat si testarile vor fi gratuite si se vor face pe baza unei programari la secretariatul Fundatiei, Bd. C.D.Loga nr.11, tel.0256 490593, e-mail : office@ihtm.ro, www.ihtm.ro

Grupurile organizate de elevi vor avea prioritate.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 540
gabriel lup

Adaugat in urma cu 3595 zile, 15 Ian. 2010

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
curs inventor pro

Curs Inventor Pro

Timis, Timisoara. 16 Nov 2019 - 30 Nov 2019
 smiley_omul la timisoara turneu national

@Smiley_Omul la Timisoara - Turneu National

Timis, Timisoara. Marţi 19 Noiembrie 2019
concert compact la timisoara

Concert Compact la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 15 Februarie 2020
rammstein special night in timisoara capcana

Rammstein Special Night in Timisoara @ Capcana

Timis, Timisoara. Sâmbătă 7 Decembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .