poze invitatie la pedalare in timisoara

Invitatie la pedalare in Timisoara

Timis , Timisoara. Duminică 3 Iulie 2011 09:00
Casa “Verde pentru Biciclete” Parcarea Timco, strada Circumvalaţiunii

Categorii: Alte Evenimente

A cincea tură ciclistă bănăţeană

Verde pentru Biciclete organizează cea de-a cincea tură ciclistă bănăţeană marca VpB. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Casa “Verde pentru Biciclete” (Parcarea Timco, strada Circumvalaţiunii), la ora 09:00.
Îi invităm pe toţi amatorii mersului pe două roţi să ne însoţească pe traseul: Casa “Verde pentru Biciclete” – Utvin - Sânmihaiu Român – Săcălaz - Timișoara. Se recomandă participarea îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike.
De asemenea, bicicletele trebuie să fie corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”.
Tura este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă. Lungimea traseului este de aproximativ 29 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 4 ore.
În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0722 550 897, persoană de contact: Graţian Bolog, coordonator tură.
Turele cicliste bănățene au devenit deja ture tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009.
Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă. “Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega Timişoara, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, Agenda.ro, timisoreni.ro, tion.ro, timisoara.ro şi pressalert.ro. si Peter Bahuczki.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 431
Cuvinte cheie: Timisoara
valentin

Adaugat in urma cu 3033 zile, 30 Iun. 2011

Adaugat de roadrunner

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4967

Alte Evenimente din Timisoara
curs inventor pro

Curs Inventor Pro

Timis, Timisoara. 11 Oct 2019 - 25 Oct 2019
vest fest 2019

Vest Fest 2019

Timis, Timisoara. 24 Oct 2019 - 27 Oct 2019
 smiley_omul la timisoara turneu national

@Smiley_Omul la Timisoara - Turneu National

Timis, Timisoara. Marţi 19 Noiembrie 2019
acid mothers temple the melting paraiso ufo japonia

Acid Mothers Temple & The Melting Paraiso UFO [Japonia]

Timis, Timisoara. Duminică 27 Octombrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .