poze invitatie la pedalare in timisoara

Invitatie la pedalare in Timisoara

Timis , Timisoara. Duminică 3 Iulie 2011 09:00
Casa “Verde pentru Biciclete” Parcarea Timco, strada Circumvalaţiunii

Categorii: Alte Evenimente

A cincea tură ciclistă bănăţeană

Verde pentru Biciclete organizează cea de-a cincea tură ciclistă bănăţeană marca VpB. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Casa “Verde pentru Biciclete” (Parcarea Timco, strada Circumvalaţiunii), la ora 09:00.
Îi invităm pe toţi amatorii mersului pe două roţi să ne însoţească pe traseul: Casa “Verde pentru Biciclete” – Utvin - Sânmihaiu Român – Săcălaz - Timișoara. Se recomandă participarea îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike.
De asemenea, bicicletele trebuie să fie corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”.
Tura este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă. Lungimea traseului este de aproximativ 29 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 4 ore.
În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0722 550 897, persoană de contact: Graţian Bolog, coordonator tură.
Turele cicliste bănățene au devenit deja ture tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009.
Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă. “Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega Timişoara, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, Agenda.ro, timisoreni.ro, tion.ro, timisoara.ro şi pressalert.ro. si Peter Bahuczki.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 464
Cuvinte cheie: Timisoara
valentin

Adaugat in urma cu 3329 zile, 30 Iun. 2011

Adaugat de roadrunner

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4967

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
  • Ai ceva de zis?

    .