poze proiect umanitar masa bucuriei timisoara

Proiect Umanitar: "Masa Bucuriei" - Timisoara

Timis , Timisoara. Joi 24 Decembrie 2009 12:00
S.C. SELGROS Cash&Carry S.R.L

Categorii: Alte Evenimente

Proiect Umanitar: "Masa Bucuriei"

Evoluţia economică şi socială din România zilelor noastre a dat naştere unor probleme sociale diverse pentru a căror rezolvare şi diminuare este chemată să se implice întreaga societate.

Decalajul economic şi criza financiară au făcut ca multe dintre categoriile defavorizate să aibă nevoie de intervenţie şi sprijin în a li se asigura un nivel minim pentru traiul zilnic.

Pentru a-i ajuta în mod eficient pe cei mai defavorizaţi dintre români este nevoie de coeziune socială, generozitate şi respect. Este nevoie de solidaritate, este nevoie ca fiecare componentă a societăţii să-şi asume şi să-şi îndeplinească propriul rol social. Avem nevoie de implicarea societăţii civile şi a fiecărui cetăţean în parte.

În acest sens, pornind de la o tradiţie şi o responsabilitate comună, aceea de a interveni pentru sprijinirea categoriilor sociale defavorizate, Patriarhia Română şi S.C. SELGROS Cash&Carry S.R.L au decis implicarea şi derularea în parteneriat a Proiectului "Masa Bucuriei", iniţiativă socială care este deodată o necesitate practică şi o vocaţie spirituală.

Proiectul "Masa Bucuriei" are ca scop materializarea obiectivelor comune umanitare şi social-filantropice ale iniţiatorilor, de ajutorare cu produse alimentare a persoanelor aflate în nevoie.

În consens, cele două instituţii partenere consimt ca Proiectul "Masa Bucuriei" să constituie un model de bună cooperare şi o invitaţie pentru extinderea implicării sociale responsabile şi către alţi parteneri

Mai multe detalii: http://www.masabucuriei.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 866
Cuvinte cheie: Timisoara
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5184 zile, 23 Dec. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
dirty shirt m2 timi oara

Dirty Shirt @ M2 Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 16 Martie 2024
concert holograf

Concert Holograf

Timis, Timisoara. Duminică 3 Martie 2024
concert direc ia 5

Concert Direcția 5

Timis, Timisoara. Luni 4 Martie 2024
concert nytt land

Concert NYTT LAND

Timis, Timisoara. Vineri 15 Martie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .