poze workshop respiratie holotropica si respiratia inimii 13 14 aprilie timisoara

Workshop Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii – 13,14 Aprilie Timisoara

Timis , Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2013 10:00 - Duminică 14 Aprilie 2013
Str Coriolan Baran , nr 22

Categorii: Alte Evenimente

Workshop Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii – 13,14 Aprilie Timisoara

orkshop Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii – 13,14 Aprilie Timisoara


”Emotiile vin si pleaca precum norii pe o vreme vantoasa. Respiratia constienta este ancora mea” - Thich Nhat Hanh

Respiratia Holotropica apartine terapiilor holiste, care abordeaza fiinta umana ca pe un sistem complet, capabil de autoreglare si autovindecare. Holotropic inseamna, de fapt, indreptare spre intregire, aceasta fiind tendinta fireasca a fiecaruia dintre noi – de a cauta unitatea si integralitatea fiintei.

Metoda combina intr-un mod natural o respiratie ampla si accelerata, cu o muzica specifica si lucru corporal personalizat. Ea permite mobilizarea potentialului de vindecare spontana specifica atat corpului cat si psihicului. Ridicand nivelulurile de energie fizica si psihica, respiratia holotropica activeaza inconstientul si memoria celulara si da acces la toate nivelurile psihicului : domeniu biografic (istoria personala), domeniu perinatal (legat de nastere si inainte de nastere) si domeniul transpersonal (dincolo de istoria personala, dincolo de corp si psihic).

Respiratia holotropica ofera posibilitatea de a trai experiente transformatoare si eliberatoare la nivel psihic, emotional si spiritual intr-un cadru securizant si protector, propice transformarii.


Tehnica Respiratiei Holotropice a fost introdusa in aceasta forma de psihiatrul de origine ceha Stanislav Grof si sotia sa, Cristina Grof. Stanislav Grof este unul dintre fondatorii si teoreticienii psihologiei transpersonale, cea care largeste cadrul de intelegere si de cuprindere a experientelor umane, considerand omul o fiinta de natura spirituala, intrupata, aflata intr-o calatorie a Constiintei. Acest fapt este in concordanta cu toate traditiile mistice ale lumii. Tot universul exista inauntrul nostru si se oglindeste, sub forma de perceptie, “in afara” noastra. De aceea, realitatea fiecaruia este o suma de perceptii care, intarite prin repetitie, devin constante definitorii si creeaza astfel lumea noastra.

Dincolo de calitatea Respiratiei Inimii de a accesa registrele psiho-spirituale, ea este mai presus de toate un mod prin care luam contact cu corpul si prin care dezvoltam capacitatea de a fi prezenti, atenti, conectati cu noi insine. Respiratia Inimii este o cale de a trai in prezent, in aici si acum, eliberati de roluri si credinte introiectate, bucurandu-ne de trup ca vehicul ce ne poarta in marea calatorie a vietii.

Program: Sambata: 10 - 19, Duminica: 10 - 14

Ce vom face?

In cele doua zile de workshop, ne vom conecta cu ajutorul respiratiei la propriile noastre trairi. Pentru ca respiratia este punctul de conectare intre trup, minte si suflet. A respira constient inseamna a deveni constient, a lasa spatiu pentru experimentarea adevarului
interior.

Cu ajutorul Respiratiei Inimii, vom cerceta realitatea de la acest nivel, al inimii. Aici vom locui in centrul fiintei noastre, spatiul in care alchimizam orice energie, spatiul in care cerul se uneste cu pamantul, nascand fiinta intreaga, sferica, perfecta. Vom experimenta lucrul pe fiecare chakra si pe fiecare nivel psiho-spiritual afferent.

Ca toate tehnologiile sacrului, Respiratia Holotropica ne conduce intr-o stare de constiinta extinsa, ce are potentialul de a expanda perceptia asupra unor campuri ce depasesc zona noastra de constienta din timpul activitatilor cotidiene. Intr-o stare de perceptie extinsa, avem acces la nivelul energetic, emotional si spiritual al fiintei, devenind constienti de adevaratele dimensiuni ale existentei si vindecand astfel intregul.

Respiratia Holotropica va fi urmata de o creatie colectiva a experientei grupului, intr-o mandala, simbol al intregirii si unitatii sufletului.

Cost Workshop de weekend: 300 lei (250 lei pentru inscriere pana la 1 Martie)

Deoarece locurile sunt limitate, rezervarea se va face pe principiul "primul inscris". Multumim pentru intelegere.

Te asteptam cu drag !


Ana Maria Stefanescu - trainer, terapeut transpersonal, dream teacher 0723.473.059

Cristina Craciun - psiholog, terapeut transpersonal, artist vizual 0723.335.105

www.drumulsprecentru.ro
www.traiesteconstient.ro
http://www.facebook.com/pages/Respiratia-Inimii-Respiratie-Holotropica/273444719354540

Mai multe detalii: http://www.psiholistart.ro/cursuri/workshopuri/workshop+respiratie+holotropica+si+respiratia+inimii+%E2%80%93+13%2C14++aprilie+timisoara+

Pret bilet: 300 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 934
ioana flavia

Adaugat in urma cu 4123 zile, 17 Ian. 2013

Adaugat de Ioana9381

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 60

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis, Timisoara. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .