poze summer fest

Summer Fest

Timis , Timisoara. Sâmbătă 8 August 2009 12:00
plaja Monte Carlo de la Sag

Categorii: Cluburi si Discoteci , Inaugurari , Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte , Petreceri

Summer Fest


Concursuri de tricouri ude, prezentari de lenjerie intima, momente de dans artistic si un real beach party. Cam acestea sunt ingredientele promise de organizatorii Summer Fest, un eveniment care va insuma 30 de ore de party non - stop.
"Vrem sa facem un maraton al distractiei si speram ca aceasta manifestare sa aibe loc in fiecare an. Din pacate in Timisoara nu prea se mai intampla nimic si ne-am gandit ca ar fi bine sa le oferim tinerilor distractie in stare pura. Nu va fi numai muzica house, ziua vom avea latino, beach party, r and b, un program flexibil, in functie si de doleantele celor prezenti. Evident, noaptea va fi si muzica house", ne-a declarat Dan Tatut, din partea West Deejay Association, organizatorii evenimentului, care a mai precizat ca accentul se va pune pe atmosfera, pe show.
Prima editie a Summer Fest va incepe sambata 8 august la ora 12 si va dura pana duminica 9 august la ora 18, la plaja Monte Carlo de la Sag, urmand ca cei care vor sa participe sa aibe parte si de transport gratuit cu autobuze care vor pleca la fiecare doua ore de la Profi - ul din Calea Sagului.
Intrarea va fi libera iar printre cei care se vor ingriji de atmosfera se numara DJ TDK, DJ Lupino, DJ Raduu, Cronos, XLR, Marco Ball si altii. "Vor fi o serie de consursuri, cu tricouri ude si altele. De asemenea vor fi si prezentari de lenjerie intima ale sex - shop - ului Aladin care vor oferi si cateva premii. Va fi si loc de campare, deci toate conditiile pentru distractie. Vrem ca evenimentul sa fie si o rampa de lansare pentru tinerii care participa la scoala nostra de DJ, West Deejay Association", a mai precizat Dan Tatut

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3136
Cuvinte cheie: Summer , fest , sag , Evenimente Timisoara
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5371 zile, 31 Iul. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .