poze mahony la zambara vineri 7 martie

MAHONY la Zambara, Vineri 7 Martie

Timis , Timisoara. Vineri 7 Martie 2014 23:45
Bastion Theresia Str.Hector Nr.4

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Mahony @ ZAMBARA /// 7 Martie

Vineri 7 Martie ora 00 00 ,Zambara il va avea invitat pe MAHONY rezidentul clubului KRISTAL din Bucuresti care ne promite o dimineata tarzie ,dans si voie buna !

https://www.facebook.com/mahonydj?fref=ts

http://soundcloud.com/djmahony


In warm-up il vom avea pe Krystyano care va da tonul petrecerii
https://soundcloud.com/krystyano

Incepem la ora 00:00 !!!!!!!!!
Pana la ora 1 intrarea va fi libera !
Tarif intrare dupa ora 1:
Baieti - 20 lei // Fetele -vor avea intrarea libera!
Info&Rez: 0729/262.272 /// 0755/432.836
Pentru Mahony, debutul pe prima scena a clubbing-ului romanesc s-a petrecut in urma cu sase ani, pe plaja Kudos, din Mamaia, acolo unde a avut ocazia sa mixeze in warm-up pentru artisti romani si straini de valoare, fiind o surpriza placuta pentru miile de clubberi prezenti acolo. Din acel moment, Mahony a devenit rezidentul oficial al celebrei plaje de la Marea Neagra. O prima confirmare a valorii tanarului Mahony vine la Nights.ro Awards 2009, atunci cand se claseaza pe locul 4 in topul `debutantilor`.
Se spune ca un bun DJ trebuie sa fie si un bun producator, motiv pentru care Mahony a inceput sa lucreze tot mai mult in studio, alaturi de prietenul sau, BOg. Rezultatele vin rapid, iar cei doi lanseaza `Literalmente EP`, la Fumakilla Records, respectiv `De`Bucharest EP`, la label-ul AZari.
Daca pana in vara anului trecut, Mahony era cunoscut ca rezidentul plajei Kudos, luna octombrie a insemnat un pas urias in cariera tanarului artist. De atunci, Mahony ocupa postul de DJ rezident al Kristalului din Bucuresti, avand ocazia sa mixeze alaturi de nume ca Paul Kalkbrenner, Lee Burridge, Dennis Ferrer, James Zabiela, Audiofly, Dave Seaman, Timo Maas sau M.A.N.D.Y.. Dupa o toamna extraordinara, Mahony a inceput noul an in forta. Din 2011, intra in gasca exclusivista a DJ-ilor care promoveaza imaginea magazinului de profil- DjSuperStore.
Cel mai important moment al carierei lui Mahony coincide cu Nights.ro Awards 2011, gala desfasurata in luna februarie, atunci cand DJ-ul castiga premiile pentru `Cea mai mare ascensiune in 2010` si `Rezidentul anului`. De altfel, distinctia obtinuta pentru rezidentele la Kristal si Kudos a venit in urma unui `scor` record, de 2044 de voturi.
2011 este, de asemenea, un an plin pentru Mahony. Alaturi de bunul sau prieten, BOg, produce si cunoaste succesul international, atat ca producator cat si ca DJ. Mixeaza peste hotare si este invitat, alaturi de cel anterior mentionat, chiar la Paris, in clubul Showcase, pentru primul eveniment din seria E.M.M.A.
Din toamna anului trecut, Mahony gazduieste propriul show radio, la Dance FM. Kristal Sound se difuzeaza in fiecare vineri seara, de la ora 21:00, iar printre invitati se numara si artistii ce mixeaza la Kristal Glam Club, club al carui rezident Mahony este in continuare.
Premiile Nights.ro 2012 au reprezentat un nou moment important pentru artistul agentiei Cyclic. Pentru al doilea an consecutiv, Mahony castiga titlul pentru “Cel mai bun rezident”, ocupa, alaturi de BOg, locul 6 in clasamentul pentru “Cel mai bun DJ roman”, se claseaza pe locul 2 in topul pentru “Proiectul musical romanesc (underground) al anului” si urca pana pe locul 5, tot alaturi de BOg, in ierarhia pentru “Cel mai reprezentativ DJ roman in strainatate”.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/742931595739935/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 710
Cuvinte cheie: Timisoara

Eveniment postat de organizator

Adaugat in urma cu 3679 zile, 03 Mar. 2014

Adaugat de liviu.heaven

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .