poze valentine s reloaded pantheon

VALENTINE’S RELOADED @ Pantheon

Timis , Timisoara. Joi 24 Februarie 2011 22:00
Pantheon Club, bv Vasile Parvan nr 5, Timisoara

Categorii: Cluburi si Discoteci , Petreceri

DRAGOBETELE SARUTA FETELE

Joi, 24 februarie, DaSaint Events te invită să petreci Dragobetele aşa cum se cuvine. Ne întoarcem în timp şi sărbătorim româneşte. Vom merge în Pantheon, unde Eros şi acoliţii lui ne aşteaptă cu multă dragoste şi voie bună. Pentru că e sărbătoare, avem şi o băutură specială: NECTARUL DRAGOBETELUI, pe care o vom distribui gratis primilor veniţi, adică celor care sosesc între orele 22 – 23. Primelor persoane single care doresc să îşi caute jumătatea le vom oferi câte 10 cartonaşe (10 pentru fete, 10 pentru băieţi). Fiecare cartonaş va conţine câte un animal, iar spre finalul serii vom premia animăluţele care se potrivesc şi se înţeleg cel mai bine cu o cină romantică la restaurant. Pentru cuplurile care deja există de mai mult timp am pregătit un weekend la o pensiune din Băile Herculane. Tot ce trebuie aceştia să facă e să-şi dovedească dragostea şi că se cunosc bine. Dragobetele va premia şi masa care are cea mai mare notă de plată, dar şi cel mai frumos cuplu şi, de asemenea, pe cea mai frumoasă domnişoară din Pantheon.
De atmosferă se vor ocupa DJ Ellement (recent întors din Viena, unde a fost dj rezident pentru mai multe luni în câteva cluburi din capitala Austriei) şi Smiley C., recent „întors” de la „altarul dragostei” din Lemon, unde a fost preotul care a cununat 6 cupluri, de Valentine’s Day. Drept cadou pentru toţi care vor să trăiască pe viu istoria Dragobetului, DaSaint Events şi Pantheon s-au gândit ca dragostea să fie primită cu ... intrare liberă toată noaptea. Vă aşteaptă şi animatoarele lui Eros, dar şi spartanii pregătiţi cu mişcări de dans care mai de care mai provocatoare.
Parteneri: Coca Cola, Red Bull, Kiss FM, PTK Image, 247timisoara.com, fetelamoda.com, Anka Starr, evenimente-banatene.ro, debanat.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 498
iulius cezar

Adaugat in urma cu 3286 zile, 21 Feb. 2011

Adaugat de valahul

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2249

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
richie ramone chaos commute tba live capcana

Richie Ramone // Chaos Commute // tba LIVE @ Capcana

Timis, Timisoara. Vineri 20 Martie 2020
timisoara seminar tainele feminitatii

Timisoara. Seminar Tainele Feminitatii

Timis, Timisoara. 29 Feb 2020 - 29 Feb 2020
timisoara seminar tainele feminitatii partea a ii a

Timisoara. Seminar Tainele Feminitatii partea a II-a

Timis, Timisoara. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .