poze it congress 2014 la timisoara

IT Congress 2014 la Timisoara

Timis , Timisoara. Miercuri 21 Mai 2014 - Joi 22 Mai 2014

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

A sasea editie IT Congress se va desfasura in perioada 21-22 mai la Timisoara

Timp de două zile, pe 21 şi 22 mai, Timişoara devine un punct de reper IT al României: se pregătește acum deschiderea celei de-a șasea ediţii IT Congress – Make IT Magic. Cel mai mare eveniment de IT din ţară va aduce într-un spaţiu expoziţional de 2000 de mp peste o mie de participanţi, specialişti IT şi manageri de companii private şi instituţii publice, pentru a vedea şi a testa inovaţiile de ultimă oră din domeniul tehnologiilor IT. Pe parcursul celor două zile de eveniment, aceștia vor avea acces la prezentări menite să facă cunoscute cele mai noi soluții IT, întâlniri hands-on în cadrul a numeroase focus group-uri cuprinzătoare și demo-uri live pe tehnologii separate sau integrate.


Reprezentanţii brandurilor partenere ale evenimentului - Dell, Microsoft, Oracle, Advantech, APC, CISCO, HP, Intel, Juniper, Lenovo, Samsung, Veeam, VMware, Xerox, Asus și Euroweb au pregătit tot ceea ce este necesar pentru a demonstra că o soluție IT modernă și performantă poate adăuga valoare unei afaceri, acționând precum o baghetă magică și transformând sarcinile altădată dificile în lucruri rapide și prietenoase pentru utilizatori.

În 2013 au fost înregistrați peste 1000 de participanți care au luat parte la 60 de sesiuni de prezentări și workshopuri susținute de 19 parteneri-branduri internaționale cu peste 100 de experți din partea ETA2U și a partenerilor săi.

IT Congress este un eveniment de talie naţională organizat anual de ETA2U, renumit pentru prestigiul partenerilor invitaţi, al informaţiilor de actualitate şi echipamentelor performante prezentate în cadrul fiecărei ediţii.

Procesarea și analiza datelor de business, baze de date instalate la sediul clientului sau consumate ca și serviciu din cloud, creșterea productivității prin mobilitate, soluții de virtualizare și diverse tehnologii de stocare a datelor care oferă performanță îmbunătățită, soluții de tipărire pentru afaceri, cost control, productivitate, securitate și confort în mediul de birou și multe alte subiecte de interes sunt prezente în agenda evenimentului.

Atât în ziua de miercuri cât și joi se vor organiza tombole de feedback cu premii oferite de către companiile partenere și tombole ETA2U, unde participanții vor putea câștiga zilnic un ultrabook Lenovo Yoga i7, trei TV-uri Samsung Smart 3D LED de 46” și 18 FonePad-uri Asus.

„Ascultați, discutați, testați! Aflați informații despre noile tehnologii direct de la producătorii de top mondiali, bucurându-vă de două zile de maraton IT! ” – este îndemnul organizatorilor pentru participanții la IT Congress 2014 – Make IT Magic.

Evenimentul se va derula în perioada 21-22 mai, în spaţiul Expovest aflat în Calea Lugojului, nr.7. Participarea se poate face doar pe bază de înregistrare prealabilă, pe site-ul oficial al evenimentului (www.itcongress.ro). Tot pe site sunt disponibile informaţii complete referitor la brand-urile participante şi la agenda evenimentului.

Mai multe detalii: http://www.ecomunicate.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 545
popadriana

Adaugat in urma cu 2273 zile, 20 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
  • Ai ceva de zis?

    .