poze traind cu mine insumi un workshop despre echilibrul tau interior

Traind cu mine insumi-un workshop despre echilibrul tau interior

Timis , Timisoara. Vineri 21 Octombrie 2011 18:00 - Duminică 23 Octombrie 2011
Hotel Boavista

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/50

Coaching-ul este o metodă de dezvoltare personală care asigură atingerea succesului și a excelenței atât în plan personal cât și profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacităților de care dispune fiecare om.

Dreams Come True – Coaching for succes în parteneriat cu Grupul de Comunicare Praemium te invită la TRĂIND CU MINE ÎNSUMI, primul eveniment național axat pe dezvoltare personală și coaching ce va fi susținut în principalele 16 orașe ale țării.

Primul workshop din turul nostru are loc în Timișoara, între 21-23 octombrie 2011, la Hotelul Boavista unde așteptăm cu mare plăcere toți timișorenii open-minded și dornici să-și găsească echilibrul între viața personală și cea profesională, să-și depășeașcă fricile, barierele personale și să investească în ei pentru a produce schimbări benefice în familie, relația de cuplu, la locul de muncă cât și în ei înșiși.

Workshop-ul va fi susținut de către Elena Căpruciu, Life Business Coach acreditat internațional și Miruna Leonte în calitate de facilitator și, dupa cum am spus, se adresează oamenilor deschiși, care au curajul să se redescopere, cât și companiilor cu o cultură organizațională puternică și axată pe valorizarea și dezvoltarea angajatului.

Vineri, intrarea la workshop este liberă pentru primii 100 de participanti iar, sambată și duminică, numarul maxim de participati este 50, in limita locurilor disponibile.

Pentru a afla mai multe detalii legate de program și înscriere intră pe www.dreamscometrue.ro.

Înscrie-te acum!

Mai multe detalii: http://www.dreamscometrue.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 891

Eveniment postat de organizator

madalina rascarache

Adaugat in urma cu 4070 zile, 07 Oct. 2011

Adaugat de Madalina7123

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .