poze dezbatere calitate in invatamantul preuniversitar

Dezbatere - Calitate in invatamantul preuniversitar

Timis , Timisoara. Luni 7 Noiembrie 2016 18:00 - Luni 7 Noiembrie 2016
INCUBOXX, str. Circumvalatiunii, nr. 2-4

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 15/200

Organizația Inițiativă în Educație, inEDU, invită întreaga comunitate a celor care activează în educație, precum și pe toți cei interesați de a contribui la îmbunătățirea sistemului educațional din România, la evenimentul ”Educația ne privește pe toți - Dezbatere privind asigurarea și evaluarea calității în învățământul preuniversitar".

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a lansat în dezbatere publică standardele și metodologia de evaluare și asigurare a calității pentru învățământul preuniversitar. Acestea au fost elaborate de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), iar propunerile către minister pot fi făcute până în data de 9 noiembrie.

În acest context, ne propunem să aducem laolaltă reprezentanți ai comunității timișorene și să facilităm discuțiile pe marginea celor două propuneri de acte normative. Concluziile acestor discuții se vor concretiza într-o serie de propuneri de completare, modificare și corectare a celor două proiecte de acte
normative, astfel încât să adreseze cât mai bine nevoile actorilor implicați și să reflecte viziunea comunității locale despre educație.

Dezbaterea va avea loc luni, 7 noiembrie de la ora 18:00 la sediul INCUBOXX și vom discuta atât documentele lansate în dezbatere de către de Minister cât și principiile ce stau la baza lor, principii precum: bunăstarea elevului, incluziune, orientarea spre rezultatele învățării, creșterea accesului la educație, parteneriat cu comunitatea.

Dna. Delia Gologan, Director de cabinet al Secretarului de Stat privind Asigurarea și Evaluarea Calității în Învățământ în cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, ne va fi alături pe durata întregului eveniment, ne va povesti despre parcursul acestor documente, ne va vorbi despre ce aduc ele
nou și viziunea pe care o propun pentru un sistem educațional de calitate.

Prin acest eveniment, ne dorim să încurajăm implicarea informată a fiecaruia dintre noi în deciziile publice, în calitatea noastra ca cetățeni activi și să creștem gradul de informare cu privire la forma în care funcționează procesul educațional în România.

Pentru participare, te invitam sa completezi formularul de inscriere de mai jos. De asemenea, daca nu poti participa in cadrul evenimentului, dar ai o propunere asupra standardelor sau a metodologiei de asigurare si evaluare a calitatii in invatamantul preuniversitar, ne-o poti scrie in cadrul aceluiasi formular si noi ne angajam sa o integram alaturi de restul propunerilor catre Ministerul Educatiei.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSF-4fSwQZNPlv_Z9kaD2kAKtBXUO4-CAdVA2215JisemoQQ/viewform

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2018127395150258/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 424

Eveniment postat de organizator

timisoara kids

Adaugat in urma cu 1303 zile, 04 Nov. 2016

Adaugat de Timisoara Kids

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 30

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .