poze hella driving education day

Hella Driving Education Day

Timis , Timisoara. Sâmbătă 9 Aprilie 2016 08:30 - Sâmbătă 9 Aprilie 2016
UVT - Aula Magna

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 250/400

Ai o pasiune pentru educaţie? Vrei să afli noile tendinţe din domeniu de la experţii învăţământului naţional şi internaţional?

Vino în 9 Aprilie, la HELLA Driving Education Day, să descoperi secretele educaţiei în secolul tehnologiei alături de speakeri de renume, printre care Florian Colceag, antrenorul de genii, şi Sugata Mitra, speaker internaţional dedicat revoluţiei educaţionale.

HELLA România, subsidiară locală a grupului german, cunoscut la nivel internațional ca furnizor pentru industria automotive globală, organizează în data de 9 Aprilie, 2016, în sala Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara, începând cu ora 08:30 am, evenimentul “HELLA Driving Education Day”. Această zi va fi dedicată specialiștilor din învățământ, cadre didactice, formatori, ONG-uri, dar și tuturor părinților din toată România care doresc să afle noile tendințe în materie de educație de la experții din domeniu.

“HELLA Driving Education Day este a doua inițiativă din seria unor evenimente anuale pe care compania HELLA România le găzduiește în Timișoara, în semn de recunoștință față de comunitatea în care își desfășoară activitatea.

În cadrul evenimentului din 9 Aprilie, participanții vor avea ocazia să descopere secretele educației, într-o perioadă caracterizată de progres tehnologic, direct de la guest speakerii evenimentului: Florian Colceag, Sugata Mitra, Marian Staș, Sebastian Burduja, Diana Andone și Sorin Ionescu”, precizează Octav Jurcoane, Manager de Brand și Comunicare în cadrul companiei HELLA România.

Accesul în cadrul evenimentului se face pe baza unei invitații, care se poate obține doar în urma unei înscrieri și a unei preselecții.

Perioada de înscriere a început în data de 1 Februarie, 2016 și se va încheia în 18 Martie, 2016. Ulterior înscrierii, toți cei care au fost selectați pentru participare vor primi confirmarea, prin email, până în data de 25 Martie, 2016.

Pentru cei care nu au posibilitatea să participe la HELLA Driving Education Day în Timișoara, organizatorii au pregătit o surpriză care constă în transmiterea evenimentului, în timp real, pe internet, prin opțiunea de livestream.

Cei care doresc să participe la HELLA Driving Education Day, în Timișoara sau prin opțiunea de livestream, sunt rugați să ne comunice interesul față de eveniment prin completarea formularului de pe pagina: www.hella.ro/events

HELLA Driving Education Day este un eveniment organizat de HELLA România în parteneriat cu Primaria Municipiului Timișoara, Universitatea de Vest Timișoara și Universitatea Politehnica Timișoara.

Mai multe detalii: http://www.hella.com/hella-ro/Events-1020.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 977
timisoara kids

Adaugat in urma cu 2975 zile, 14 Mar. 2016

Adaugat de Timisoara Kids

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 30

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis, Timisoara. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .