poze iraf international romani art festival
poze iraf international romani art festival poze iraf international romani art festival poze iraf international romani art festival

IRAF - International Romani Art Festival

Timis , Timisoara. Joi 22 Iulie 2010 - Duminică 25 Iulie 2010
Cinematograful de Vara

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte , Petreceri , Spectacole si Filme , Targuri

CONCERTE, SPECTACOL DE FLAMENCO, CARTE, PROIECTII DE FILME, EXPOZITII FOTO, SCOALA DE VARA, SPECTACOLE DE FOC, TARG DE MESTESUGARI, ACTIUNI PENTRU COPII

Programat pentru perioada 22 – 25 iulie 2010 la Timisoara, cea de a patra editie IRAF ofera ocazia perfecta de a celebra intr-un mod unic cultura roma, impreuna cu artisti din 11 tari ale lumii din diferite domenii culturale.

Ca in fiecare an Asociatia Culturala TURN pune la bataie un line-up muzical pe toate gusturile, incepanand de la traditie si terminand cu ultimele experimente muzicale din lumea intreaga, multi dintre artisti aflandu –se in Romania pentru prima data.

Dupa ce au rupt scenele din toata Europa si America de Nord, Balkan Beat Box confirma oficial prezenta in IRAF. Romania este astfel pentru prima data introdusa in turneul european al trupei. Cu un sound unic, si o prestatie live incendiara, asemuita de multi cu un spectacol de circ, Balkan Beat Box reprezinta una din senzatiile electro/world de pe scena muzicala a ultimilor 3 ani.

Paco Pena Flamenco Company revin pe scena IRAF cu un spectacol care a aratat publicului din intreaga lume adevaratul spirit flamenco exploatat pana la extremele sale teatrale.
Cunoscuti pentru impresionantele prestatii live, belgienii de la Antwerp Gipsy-Ska Orkestra, urcati repede in preferintele publicului celor mai cunoscute festivaluri europene, forteaza limitele obisnuite a ceea ce numim in mod obisnuit ska.

Pentru ca anul trecut au rupt gura targului, cand inca multi intrebau cine sunt, si pentru ca i-ati vrut din nou, Mitsoura revine pe scena noastra cu un show avangardist, construit pe vocea inconfundabila a Monicai Mitsou.

Ca in fiecare editie ne amintim de Django Reinhardt si de publicul ascultator de jazz motiv pentru care a patra editie IRAF incepe cu Swing Manoche Project, iar cu Worldy Savages din Canada,vom experiementa un nou concept, cel de inteligenta transalantica, pe ritmuri de gypsy punk.

Vor mai urca pe scena Langa - cel mai popular grup gypsy din Slovenia, Nadara, o trupa cu parfum de orient si occident, Kanizsa Csillagai care se trag din neamul romilor beás din Ungaria si Ludy Dobri impreuna cu care descoperim soundul autentic al Ucrainei. Noptile vor fi intretinute de Dj K-lu si DJ Gypsy Viking din Canada.
Cele 4 zile de festival va mai aduc: specatcol de dans, reprezentatii de teatru, proiectii de film, targ al mestesugarilor romi, carte, o scoala de vara, actiuni pentru copii, actiuni pentru persoanle private de libertate, workshopuri.

Abonamentele pentru festival se pot achizitiona prin www.bilete.ro pana in data de 19.07.2010 la pretul de 58 LEI sau in ziua festivalului la locatia evenimentului la pretul de 70 LEI

Informatiile complete despre line-up, program, bilete, cazare si reguli de acces in festival se afla pe www.iraf.ro


Mai multe detalii: http://www.iraf.ro

Pret bilet: 58 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2896
Cuvinte cheie: Concert , balkan , beat , box , gypsy , iraf , romi , jazz , Evenimente Timisoara

Eveniment postat de organizator

bubu bookinghouse

Adaugat in urma cu 5085 zile, 18 Mai. 2010

Adaugat de BuBu Booking

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .