poze jobshop r timisoara 2012

JobShop(R) Timisoara 2012

Timis , Timisoara. Sâmbătă 17 Martie 2012 12:00 - Vineri 23 Martie 2012

Categorii: Conferinte si Seminarii , Targuri , Alte Evenimente

Între 17 şi 23 martie, JobShop®, unul dintre cele mai mari evenimente de carieră pentru studenţi, revine în cadrul Universităţii “Politehnica” din Timişoara. Evenimentul îşi propune să aducă studenţii universităţii mai aproape de viitori lor angajatori din cadrul companiilor şi să le acorde acestora oportunitatea de a-şi însuşi diferite abilităţi care le vor fi folositoare în carierele acestora.

Programul evenimentului se va desfăşura pe durata a 6 zile, evenimentul ajungând la apogeu în 20 şi 21 martie, în timpul zilelor de stand în care holul facultăților su specializare Electro va reuni studenţi şi reprezentanţi ai companiilor. Fiecare din cele 6 zile va fi dedicată unor anumite tipuri de activităţi:
• Zilele de stand: cele două zile în care reprezentanţi ai companiilor ocupă holul facultăţii de Automatică şi Calculatoare (clădirea Electro) pentru a face cunoştinţă cu studenţii interesaţi de activitatea lor.
• Zoom-uri pe companie: studenţii au oportunitatea de a adresa întrebări directe reprezentanţilor companiilor care îi interesează în cadrul acestor întâlniri.
• Ateliere tehnice:
• Cariere de succes: în cadrul acestei activităţi, studenţii pot discuta cu diverse personalităţi despre afacerile lor şi cum au reuşit să ajungă pe culmile succesului.
• Vizite la companii: oportunitatea fiecărui student de a vedea activitatea în desfăşurare a fiecarei companii.
• Sesiuni de training: acestea pun accentul pe dezvoltarea informală a studenţilor şi se axează pe abilităţile şi aptitudinile de comunicare, persuasiune sau negociere.
• Interviuri: este un element de noutate al celei de-a XIX-a ediţii JobShop® şi presupune facilitarea interacţiunii directe între studenţi şi potenţialii angajatori, în vederea ocupării unui anumit post în cadrul unei companii.

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizaţie apolitică, non-profit, aflată în permanentă dezvoltare. Încă din 1989 asigură modalităţi de a facilita comunicarea, cooperarea şi schimbul de experienţă între tinerii studenţi europeni din mediul academic tehnic. Organizaţia este prezentă în 83 de universităţi tehnice din 30 de ţări europene. Organizaţia BEST Timişoara a prins viaţă în primăvara anului 1991, la iniţiativa unui grup de studenţi entuziaşti, dornici de a profita din plin de anii de studenţie şi oportunităţile pe care aceştia le oferă.

Mai multe detalii: http://www.jobshop.ro/timisoara/2012/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1257

Eveniment postat de organizator

patricia tulcan

Adaugat in urma cu 4427 zile, 06 Mar. 2012

Adaugat de Patricia7446

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .