poze curs baza thetahealing adn 2 timisoara
poze curs baza thetahealing adn 2 timisoara

Curs Baza ThetaHealing - ADN 2 Timisoara

Timis , Timisoara. Vineri 6 Noiembrie 2015 09:00 - Duminică 8 Noiembrie 2015

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/20

Curs de Baza ThetaHealing cu Laura (Atelier de Fericire)

Va invit cu drag sa participati la Cursul de Baza Theta Healing pentru a va descoperi sinele si bucuria de a trai viata in abundenta, libertate, cu iubire, cu succes si in sanatate deplina. In cursul de baza ne redescoperim si invatam sa privim dincolo de limitarile pe care le cunostem...sau nu despre potentialul nostru si despre viata. Invatam cum sa ne eliberam de convingeri limitative si de paradigme, de frica si neputinta si sa ne realizam visurile sau obiectivele, sa ne intelegem trairile si sa le armonizam cu sinele nostru, sa ne iubim pe noi insine si tot ceea ce ne inconjoara. Vom avea o noua perspectiva asupra noastra si a vietii noastre, o perspectiva nelimitata de a fi si de a avea tot ceea ce ne dorim.
Tehnica ThetaHealing este accesibila fiecaruia si tuturora, este simplu de utilizat si schimba rapid in noi sisteme de convingeri eronate si limitative, sentimente negative, imbunatateste starea de sanatate si energia interioara, Este o tehnica de meditatie, vindecare si schimbare interioara care imbina invataturi stiintifice ce se regasesc in multe tehnici psihoterapeutice cu invatatura spirituala. Face conexiunea dintre corp, pshic si suflet si le uneste pe toate trei cu Divinitatea . De fapt este o tehnica ce se adreseaza sufletului, lucrand cu nivelul nostru profund de constiinta si cu ajutorul undelor theta din creierul (Theta - suflet).
Theta Healing inseamna schimbare. Si este o schimbare usoara, lina, frumoasa, rapida… si foarte amuzanta! Mi-a placut o afirmatie a unei prietene care spunea "Dumnezeu poate fi un comendiant care se adreseaza unui public prea speriat pentru a rade." :) Si va spun sincer, ca nu am ras: am zambit amuzata si in acelasi timp, am inteles ca indemnul de a evita sa luam lucrurile prea in serios, este unul de care imi voi aminti in fiecare dimineata: nimic nu este chiar foarte serios! :) Adica, traim asa: o viata care se repeta de oricate ori, pana cand reusim sa facem "cum trebuie", o realitate care e prea putin reala pentru altii si mai mult reala pentru noi insine, si care - realitate!, o pot manevra schimbandu-mi convingerile, iar ca parteneri de "joaca", suntem inconjurati de oameni care sunt tocmai proiectiile noastre despre lume! Deci, tot de noi depinde cum ii schimbam si pe-astia! :) Asadar, ce ne pare oare atat de serios?! Este amuzant! Si foarte usoorrr! (G.S)

Aceasta terapie este ca o....naveta care te poarta intr-o minunata calatorie si mai exact, catre sufletul tau, catre inima ta.. Deschizandu-ne inima, ne apropiem de propria fiinta, de sufletul nostru, de Sinele nostru! Si te eliberezi de emotiile, trairile negative, convingerile limitatoare, constrangerile de tot felul. Te eliberezi si le inlocuiesti cu Iubire Neconditionata (mai ales pentru tine), Gandire Pozitiva, Generozitate, Armonie.
Intrebari cum ar fi:
De ce sunt trist?
De ce am regrete, resentimente, remuscari?
De ce nu mai iubesc pe mine?
De ce ii ranesc pe cei din jur?
De ce nu pot?
De ce nu sunt?
DE CE!!!!!!!!!! 

….Dispar! Si vei vedea cum devin afirmatii pozitive si reale in viata ta. Vei avea inlauntrul tau propriul...Atelier de fericire!

Va invit sa aflati mai multe despre aceasta tehnica accesand pagina www.thetahealing.com .
In urma absolvirii cursului, cursantii vor primi un Certificat eliberat de Institutul THInK.


Costul cursului (pentru toate cele 3 zile) este de 400 RON
Locatia va fi anuntata in saptamana evenimentului.

Pentru inscrieri si detalii va rugam sa trimiteti un e-mail la atelierdefericire@gmail.com sau telefonic la numarul 0733 060 727.
Termen limita de inscriere 04.11.2015 - inclusiv

Cu recunostinta si iubire ...Laura

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/La-Rasarit-de-Fericire

Pret bilet: 400 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 937

Eveniment postat de organizator

laura vladulescu

Adaugat in urma cu 3110 zile, 15 Oct. 2015

Adaugat de lauravladulescu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .