poze mama connect eveniment marca work at home moms

Mama Connect – eveniment marca Work at Home Moms

Timis , Timisoara. Sâmbătă 20 Mai 2017 15:00 - Sâmbătă 20 Mai 2017
Ambasada Cafe, str. Anton Seller, nr. 2, Timișoara

Categorii: Conferinte si Seminarii

Mama Connect – eveniment marca Work at Home Moms

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din Timișoara pe 20 mai la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare și freelanceri – întâlnirea periodică de networking Mama Connect. Această ediție se va desfășura între orele 15:00 – 17:00, în sala de conferință a Ambasada Cafe, str. Anton Seller, nr. 2, Timișoara.
În cadrul întâlnirii, fiecare dintre mamele înscrise își prezintă proiectul celorlalte participante cu mostre, vouchere, materiale publicitare, făcând totodată schimb de contacte, de feedback și chiar de oferte de colaborare iar la finalul evenimentului va avea loc și un troc. Sunt binevenite și mamele care nu au încă un proiect, dar ar dori să cunoască reprezentante ale comunității.
Înscrierile se fac la adresa karola.ionita@wahm.ro iar întâlnirea se va desfășura în baza unei donații libere care se va folosi pentru viitoare evenimente și proiecte.

Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare și vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzatoare.
Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual, făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/288014384990289/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 340

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 1225 zile, 16 Mai. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Timisoara
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .