poze seminar de dezvoltare personala contractarea intelegerile in psihoterapie si in viata de zi cu zi

Seminar de dezvoltare personală: contractarea (înţelegerile) în psihoterapie şi în viaţa de zi cu zi

Timis , Timisoara. Duminică 29 Ianuarie 2012 15:30
str. Surorile Martir Caceu (fosta Negoiu), nr. 43

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/10

Ţi s-a întâmplat să te înţelegi cu cineva asupra unor aspecte pentru ca ulterior să constaţi că partenerul de înţelegere a făcut cu totul altfel decât stabiliserăţi? Este un moment cât se poate de neplăcut, ni s-a întâmplat tuturor.

În business se spune că dacă o înţelegere nu e pe hârtie, ea practic nu există. În afara mediului de afaceri, un contract reprezintă o înţelegere care nu trebuie să fie neapărat scrisă negru pe alb însă, în mod cert, aceasta înţelegere trebuie să îndeplinească anumite condiţii. Aceste cerinţe au rolul de a proteja toate părţile implicate în proces.

În cadrul acestui seminar de dezvoltare personală vom învăţa ce este un contract, ce fel de contracte există şi cum să facem contracte de succes. Doritorii vor avea ocazia să exerseze încheierea de contracte.

Pentru psihologi şi psihoterapeuţi abilitatea de a face un contract cât mai bun este o necesitate. Lipsa unui contract sau un contract defectuos sunt adesea motivele pentru care specialiştii din domeniul sănătăţii mintale ajung în supervizare, neştiind cum să continue intervenţia începută. Analiza tranzacţională (AT) susţine că unde nu există contracte, nu e AT. Cu alte cuvinte, dacă un specialist cu formare în analiză tranzacţională foloseşte în munca sa concepte AT însă nu face o contractare în prealabil, acea personă nu face AT (în adevăratul sens). Dacă o întreagă şcoală de psihoterapie pune aşa mare accent pe contractări, înseamnă că într-adevăr, contractările sunt o parte importantă din munca terapeuţilor.

În mediul business, o contractare defectuoasă poate avea repercusiuni serioase, atât financiare cât şi de altă natură.

Invit la acest seminar pe toţi cei care doresc să se dezvolte, atât pe plan personal cât şi profesional, iar pe tine, cel/cea care citeşti acest anunţ, te rog să îl trimiţi mai departe persoanelor care crezi că ar putea fi interesate de această temă. Dacă eşti utilizator Facebook sau Twitter, te rog dă un share. Mulţumesc anticipat!

Esti curios să afli mai multe despre procesul de contractare? Înscrie-te la seminar chiar acum, locurile sunt limitate.

Facilitator: psih. Iosif Szenasi (psihoterapeut cu formare în analiză tranzacţională, preşedintele filialei Timişoara a Asociaţiei Române de Analiză Tranzacţională)

Seminarul va avea loc în Timişoara, duminică, 29 ianuarie, în intervalul orar 15:30-18:30, pe str. Surorile Martir Caceu (fosta Negoiu), nr. 43, în încinta pensiunii Elisabetin. Dacă aveţi nevoie de o hartă, o puteţi găsi aici.

Taxă de participare: 50 ron

Pentru informaţii suplimentare vă invit să trimiteţi e-mail pe adresa iosif@psihoterapie.eu sau să apelaţi 0722-43-83-83.

Pentru înscriere, urmaţi linkul de mai jos.

Mai multe detalii: http://iosifszenasi.com/seminar-de-dezvoltare-personala-contractarea-intelegerile-in-psihoterapie-si-in-viata-de-zi-cu-zi.html?refid=vinsieu

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1132

Eveniment postat de organizator

iosif

Adaugat in urma cu 4470 zile, 23 Ian. 2012

Adaugat de Iosif

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 39

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .