poze baby voinicel targ cu produse sh pentru copii

Baby Voinicel - Târg cu produse SH pentru copii -

Timis , Timisoara. Sâmbătă 17 Septembrie 2016 10:00 - Duminică 18 Septembrie 2016
Timisoara - Casa Tineretului, Strada Arieș, nr. 19

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Spectacole si Filme , Targuri

Târg cu produse SH pentru copii -

Asociaţia Marius în parteneriat cu Creşa şi Grădiniţa Piticilor din Vest vă invită la o nouă ediţie a Târgului SH pentru copii BeBe 4 Seasons, - BABY VOINICEL.

Când?
sâmbătă 17 SEPTEMBRIE orele 10 - 18
duminică 18 SEPTEMBRIE orele 10 - 15
Unde? Casa Tineretului Timișoara (lângă spitalul Judeţean)

Tot ce ai nevoie pentru copilul tău poţi găsi la noi!

Cel mai aşteptat târg SH pentru copii îşi redeschide porţile într-o nouă ediţie de data aceasta extins si la etaj. Aproape 100 de standuri expun o paletă largă de produse. Astfel, veți putea achiziţiona la preţuri mici şi foarte mici, potrivite pentru orice buzunar, produse SH de calitate necesare creşterii celui mic: hăinuţe şi încălţăminte de sezon, cărucioare, scaune auto, leagăne, accesorii,articole de mobilier, alimente, cosmetice, aşternuturi, obiecte de decor şi jucării. De asemenea, veti găsi şi multe bunătăţuri bio homemade şi creaţii handmade pe toate gusturile.

Laura Dumbravă, designer de produs, (Ador Deco) va fi prezentă cu un atelier pentru mămici și ne va surprinde ca de fiecare dată cu o tematică nouă.
Tot pentru mămicile îndrăzneţe, make-up artistul Sorina va fi prezentă cu un stand unde va executa machiaje de zi cu produse profesionale.

Pentru cei mici Elena şi Hamude au pregătit o zonă de joacă unde vor participa la diverse activităţi cu titlu gratuit oferite şi susţinute de CREŞA ŞI GRĂDINIŢA PITICILOR DIN VEST. Personaje de poveste îşi vor face apariţia pe parcursul întregii zile pentru a aduce bucurie în sufletul celor mici iar un profesionist în face painting le va îndeplini dorinţele.

Ca de fiecare dată, echipa PRICHINDEII VESELI pregătesc surpriza specială: întâlnirea cu îndrăgitele personaje Disney, MINNIE şi MICKEY, care vor anima atmosfera sâmbătă între orele 13 - 14 şi duminică între orele 12 - 13, alături de care vă puteţi fotografia transformând astfel momentul în amintire de neuitat!
www.prichindeiiveseli.ro

Şi pentru că surprizele nu se opresc aici, nu va lipsi nici teatrul de păpuși. Data și ora spectacolului vor fi comunicate prin publicarea unui eveniment separat. Reprezentația va fi susţinuă de talentaţii actori de la Magic OZ.
https://www.facebook.com/teatrul.magicoz?fref=ts

Vă aşteptăm şi cu o TOMBOLĂ specială unde veţi putea câştiga foarte multe premii instant!

BABY VOINICEL vă aşteaptă la cumpărături inteligente! Economisiţi cumpărând haine şi accesorii sh de calitate pentru copii la preţuri reduse şi petreceţi timp frumos alături de cei mici.

Intrarea este 5 lei/adult(cei mici au gratuitate) iar suma strânsă va fi donată Asociaţiei Marius, ajutând astfel o fetiţă specială.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1008
Cuvinte cheie: Timisoara

Eveniment postat de organizator

cristian

Adaugat in urma cu 2285 zile, 29 Aug. 2016

Adaugat de casatineretului

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .