poze expo floricola 2015

EXPO FLORICOLA 2015

Timis , Timisoara. Joi 2 Aprilie 2015 09:30 - Duminică 5 Aprilie 2015
Hala TIMCO, platforma exterioara, str. Circumvalaţiunii nr. 8 -12

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Targuri

EXPO FLORICOLA 2015- Expozitia Florilor de Primavara

O expoziţie de flori şi de grădinărit - iată scopul organizării de către STAR EXPO Timişoara, în perioada 2 - 5 aprilie 2015, la Hala TIMCO, str. Circumvalatiunii nr. 8 - 12, pe platforma exterioară, a acestei manifestări intitulată EXPO „FLORICOLA 2015”.
Sunt mai multe motivele care justifică această acţiune, în această perioadă a anului: prier-luna aprilie - este socotită drept luna reînvierii depline a naturii, luna când întreaga planetă înverzeşte! În acest an, expoziţia este dedicată sărbătorii Floriilor şi marelui praznic al creştinătăţii- Paştele, momente marcate definitoriu printr-o explozie florală şi dendrologică a mediului. Atât cultivatorii de flori, cât şi grădinarii derulează în această perioadă lucrările din horticultură cu urmări pentru întregul an vegetal!. Dar, poate, cel mai important impuls pentru organizarea acestei expoziţii, este dorinţa iubitorilor de frumos, în acest caz, pentru această mirifică creaţie a naturii – floarea, de a admira, de a procura şi de a cultiva cele mai îndrăgite soiuri floricole şi dendrologice, care să le înfrumuseţeze viaţa.
Organizatorii au avut in vedere că, în spaţiul generos şi adecvat al locaţiei TIMCO, expozanţii să ofere, iar vizitatorii să admire şi, de ce nu, să cumpere exemplare de excepţie de flori şi plante, specifice pentru această primăvară, material semincer sau săditor, îngrăşăminte şi pesticide, utilaje şi mobilier de grădină, instalaţii de irigaţii şi drenaj, şi să beneficieze de cele mai competente îndrumări privind cultivarea şi sănătatea plantelor, arhitectură peisageră, amenajări de grădini, ş.a., oferite de specialişti şi cercetători din instituţiile de învăţămînt şi societăţi horticole din Timişoara.
Programul de vizitare al expoziţiei, este zilnic, în perioada 2 - 5 aprilie, între orele: 9 – 20.
Informatii la telefon : 0721-260974.


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1381
Cuvinte cheie: Expo , Flori , Plante , gradini , Evenimente Timisoara

Eveniment postat de organizator

star expo

Adaugat in urma cu 2143 zile, 11 Mar. 2015

Adaugat de starexpo

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
  • Ai ceva de zis?

    .