poze expozitie de icoane la timisoara

Expozitie de icoane la Timisoara

Timis , Timisoara. Marţi 19 Aprilie 2011 11:00
Sectia de Arta a BJ Timis, str. Int. Doinei nr. 19

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

expozitie de icoane

Anul acesta, sarbatoarea institutiei noastre, si anume: " Saptamana nationala a bibliotecilor", coincide cu saptamana de dinaintea Sfintelor Sarbatori Pascale! Este o perioada cu o incarcatura spirituala deosebita, si un timp in care multi dintre noi incearca sa se regaseasca.
Cu aceatsa ocazie,va rog sa primiti invitatia de a fi alaturi de noi, marti, 19.04.2011, ora 11.00, la Sectia de Arta a BJ Timis, str. Int. Doinei nr. 19,(acces dinspre pta. Marasti), pentru a lua parte la un nou eveniment cultural care se constituie intr-o provocare adresata celor ce iubesc frumosul. Este vorba de vernisajul unei Expoziţii inedite de icoane intitulată „Lumini şi umbre” , care au fost realizate de persoanele private de libertate din cele patru unităţi penitenciare din zona de vest. si anume Penitenciarul Arad, Penitenciarul Bîrcea Mare, Penitenciarul Timişoara şi Centrul de Reeducare Buziaş,.
Ne vor vorbi despre lucrarile aflate pe simeze si despre semnificatia lor: ARISTIDA GOGOLAN - specialist in icoane pe sticla, Muzeul Bantului, Sectia Etnografie ; ZAHARIA PERES-preot consiler, Mitropolia Banatului si FILIP DORIN IULIAN-preot, Episcopia Romano- Catolica.
In deschidere, Grupul Vocal TEOPHOROS din Timisoara, format din studenti ai Facultatii de Litere, Istorie si Teologie, condus de dirijor Diac. Drd. Ionut Ardereanu, de la Facultatea de Muzica, ambele din cadrul Universitatii de Vest- Timisoara, va interpreta lucrari religioase.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 522
andrei

Adaugat in urma cu 3571 zile, 18 Apr. 2011

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
  • Ai ceva de zis?

    .