poze musicforms 1 in timisoara

MusicForms 1 in Timisoara

Timis , Timisoara. Vineri 9 Noiembrie 2012 23:00 - Sâmbătă 10 Noiembrie 2012

Categorii: Festivaluri

festival de muzica electronica

Line-up complet

• 9 noiembrie

▲ Benny Page [DIGITAL SOUNDBOY / HIGH CULTURE].
www.facebook.com/BennyPageDSB

Benny Page este considerat un inovator al culturii de bass music. In ultimul deceniu, muzica sa a fost auzita de milioane de fani pe frecventele live ale celor mai puternice radiouri, precum BBC Radio 1, 1xtra, Choice FM sau Rinse FM. Inca din 2004, Benny s-a remarcat cu remixul piesei “Stalker” de la Aphrodite, impresionandu-l pe John Peel. Din momentul in care a devenit ucenic al legendarului Shy FX, pune bazele casei de discuri Digital Soundboy, si incepe sa colaboreze cu nume deja consacrate: Roots Manuva, DJ Bailey, Psycho Freud, Ms. Dynamite, Nicky Blackmarket, KENNY KEN s.a.m.d. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt “Turn Down the Lights” si “Rub a Dub”, ambele ocupand locuri fruntase in topurile internationale de muzica Drum&Bass.

Benny Page ft Mz Bratt - Tear Down
http://youtu.be/R6DU-C2yvio

Benny Page - Dangerous Ft. Solo Banton
http://www.youtube.com/watch?v=p3ft72jLM-0

▼Fanu [LIGHTLESS RECORDINGS]
www.facebook.com/FanuMusic

este DJ si producator din Finlanda, despre care Amon Tobin spunea ca este un artist complet, cu muzica plina de textura si caracter. Fanu se declara un DJ pasionat, iubitor de muzica jungle si breakbeat. Traind intr-o zona intunecata si friguroasa din nordul Finlandei, intra in contact cu breakbeat-ul pe la mijlocul anilor ’90, pe cand avea doar 15 ani. Fanu spune ca le poarta un respect enorm celor de la Future Sound of London, Underworld, Source Direct, Photek, Metalheaz Crew, DJ Shadow, DJ Krust si Amon Tobin.
Seturile sale sunt variate ca stil, intotdeauna jucandu-se cu diverse stari de spirit. Productiile sale i-au definit stilul propriu si identitatea in muzica breakbeat, reusind sa fie prezent pe diverse albume, precum Year Zero Remixed al celor de la Nine Inch Nails, sau pe release-uri de la diferite case de discuri (Subtitles, Commercial Suicide, Offshore, OHM Resistance, Columbia Breakin’, Pinecone Moonshine). Fanu aduce in 2012 un nou EP, intitulat “Coffee Crazy EP”, dar si un remix la piesa “Journeyman” a lui Amin Tobin. Tot in acest an, Fanu remixeaza piesa “Do you remember” a lui Ane Brun si “Spanish Key” de la Animation.

Fanu Remix (Amon Tobin - Journeyman)
http://youtu.be/I-p4RCghiK8

▲Leizaboy [AnonimTM]
www.mixcloud.com/leizaboy

este membru AnonimTM si un nume reprezentativ in Timisoara (si nu numai). A inceput sa mixeze in 2001, adunand numeroase prezente atat in tara, cat si in strainatate, in orase precum Budapesta, Milano, Praga, Graz sau Berlin. Este recunoscut pentru stilul sau diversificat, de la trip-hop la broken beat. A colaborat cu DJ Cam, Phantom Beats, Florian Keller, Big Bud, Rennie Pilgrem, Don E, Keyser&Shuriken.

▼Newgotti [AnonimTM]
www.mixcloud.com/nwgt

Fascinat de muzica inca din copilarie, are primul contact cu
aceasta muzica electronica in anii ‘90. Dupa o buna perioada de ascultat ritmuri de house pana la break beats, isi contureaza stilul dupa ce ii cunoaste pe cei de la AnonimTM si devine membru. El este recunoscut pentru faptul ca a incercat intotdeauna sa inoveaze , sa fie in pas cu muzica buna, in adevaratul sens al cuvantului, o atitudine care ii aduce recunoastere pe plan local si in tara.

---------------------------------------------------------------------------------

• 10 noiembrie

A doua seara de MusicForms, va fi deschisa de

▲Thomas Melchior [PERLON]
http://www.facebook.com/pages/Thomas-Melchior-Melchior-Productions-Ltd/87353290656

din Berlin, Germania, Thomas Melchior a inceput sa isi faca simtita prezenta pe la sfarsitul anilor ’90. Este considerat ca fiind al treilea fondator al minimal techno-ului, dupa Peter Ford şi Ricardo Villalobos. Adept si, totodata, un mare promotor al stilului minimal, Thomas Melchior a devenit cunoscut prin release-urile sale de la Perlon, Playhouse, Cadenza, Lick My Deck s.a.m.d. De asemenea, este cunoscut pentru productiile sale sub diferite nume (Cinderfella LTD, M-Core, Melchior Productions), precum si pentru aparitiile impreuna cu Baby Ford, cu care formeaza Soul Capsule.

Melchior Productions LTD - The Longing
[a:rpia:r] 11
http://www.youtube.com/watch?v=xhV0D0ufI7s


▼Dan Andrei [a:rpia:r]
www.facebook.com/DanAndreiArpiar

unul dintre cei mai apreciati artisti romani ai momentului. Pe Dan Andrei il prezentam ca fiind unul dintre vizionarii muzicii electronice. In 2007 semneaza primul sau release sub umbrela A:rpia:r. In acest an, Dan Andrei lanseaza “Prima in Cerc”, tot sub marca A:rpia:r. Dan Andrei mai apare la case de discuri precum Be Chosen sau Kurbits, bucurandu-se de sustinerea oricarui nume mare care iti trece prin minte. Pe langa faptul ca este un producator de top, in ultimele doua veri s-a bucurat de statutul de rezident DJ in Ibiza, impartind pupitrul cu Ricardo Villalobos, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Valentino Kanzyani, Masomenos si multi altii.

Dan Andrei - Double Deez
[a:rpia:r] 09
http://www.youtube.com/watch?v=JRNzZbnYO4Y


▲Zefzeed [Nightclubber]
www.soundcloud.com/zefzeed

Adrian Andrei pe numele sau real, va fi reprezentatul oficial al orasului Timisoara la MusicForms. Este un DJ in care noi am avut mereu incredere. Primul sau contact cu muzica electronica are loc in 1997. Incepe sa mixeze in 2005, la diverse petreceri din Timisoara, aici numarandu-se si cele de la clubul No Name, unde se promovau DJ romani ca Rhadoo, Cezar sau Petre Inspirescu, care in ziua de azi sunt cei mai apreciati in strainatate.
Se regaseste ca stil in genul underground, muzica pe care o si produce la ora actuala.

▼Charlie [Lose iT]
www.soundcloud.com/charliee

Este un DJ relativ tanar si nou pe piata romaneasca. Desi incepe sa mixeze din 2007, gusturile sale muzicale sunt impartasite de cei de la LOSE iT, un brand nou de petreceri din Galati. Aici asa sansa sa cunoasca artisti ca Cezar, Raresh, Praslea, Cristi Cons, Kozo, Alexandra, Valentino Kanzyani, Piticu cu care imparte pupitrul.

----------------------------------------------------------------------------------

Dupa incheierea programului va invitam in Club ARQA
(Piata Unirii, str. Vasile Alecsandri, nr. 7 , Timisoara), la un After Party, cu invitati pe care ii vom anunta in curand!


Parteneri:

Radio Guerilla (www.radioguerrilla.ro)
24Fun (www.timisoara.24fun.ro)
Ziua de Vest (www.ziuadevest.ro)
Van Graph Cafe (www.vangraph.ro/)
AnonimTM(http://www.facebook.com/pages/AnonimTM/111147348993224?fref=ts)
Smirnoff Romania (www.facebook.com/SmirnoffRomania)
ARQA (www.facebook.com/ClubArqa)
Beatfactor (www.beatfactor.ro)

Powered by Becks si Nightclubber.

Dupa patru ani de experienta si evenimente organizate in tara
si in strainatate, suntem pregatiti sa lansam la Timisoara un proiect de amploare: MusicForms. Acesta isi propune sa uneasca doua concepte de muzica electronica: DnB/Breakbeat si Techno/Minimal. O data pe an, ne dorim sa oferim publicului timisorean sansa de a participa la doua seri cu muzica de exceptie. Prin MusicForms ne dorim sa repozitionam orasul de pe Bega pe harta europeana a muzicii electronice.

Seara DnB (vineri, 9 noiembrie) il va avea ca oaspete principal pe Benny Page (UK), urmat de Fanu (Finlanda), Leizaboy si Newgotti - membri ai AnonimTM din Timisoara.

Seara Techno (sambata, 10 noiembrie) il va avea in premiera pe Thomas Melchior (Germania), Dan Andrei (Romania), Zefzeed (Romania) si Charlie(Romania).


Pretul biletelor in avans va fi de 15 lei - vineri, 20 lei - sambata sau 30 lei pentru acces la ambele seri si se vor comercializa pana joi 8 noiembrie 2012 inclusiv. In pretul biletelor in avans vom acorda o bere din partea noastra.

La poarta pretul biletelor va fi 20lei - vineri, 25 sambata, iar de la ora 23:00 la 24:00, fiecare persoana va primi o bere din partea noastra.

Biletele in avans se pot procura din urmatoarele locatii:

- Van Graph Kfe / Pta Unirii
- Zona Pta 700 / Centru Tel: 0755.010959
- Zona Balcescu - Tel: 0769.133445


Interzis accesul persoanelor sub 18 ani.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 962
Cuvinte cheie: Timisoara
daniela

Adaugat in urma cu 4190 zile, 02 Nov. 2012

Adaugat de daniela dulce

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3087

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .