poze student fest 2014 la timisoara

Student Fest 2014 la Timisoara

Timis , Timisoara. Joi 8 Mai 2014 - Sâmbătă 17 Mai 2014

Categorii: Festivaluri

Student Fest: Impact aduna din nou la un loc cei mai talentati tineri din intreaga tara.

Ajuns la cea de-a XXIII-a editie, cel mai mare festival de arta si cultura pentru studenti din Romania, organizat în Timisoara de Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara (OSUT), desfasurat in perioada 8 – 17 mai 2014, ofera tinerilor artisti posibilitatea de a se exprima liber, de a se dezvolta si de a se promova.

Anul acesta, Student Fest lanseaza tema IMPACT ca tema centrala pentru fiecare dintre sectiunile festivalului, mesaj prin care isi propune sa evidentieze puterea pe care Student Fest o poate avea asupra tinerilor artisti, precum si asupra publicului, deopotriva. Festivalul a avut intotdeaunaun impact pozitiv, reusind sa puna in miscare rotitele artei creatoare, depasind conditia iluzorie si facand ca lucrurile sa existe cu adevarat. Student Fest nu se conformeaza unei reguli generale, ci se impune prin efectulpe care il are.

Student Fest IMPACT continua conceptul initiat in anul 2012, respectiv 7 zile de workshopuri si training-uri inchise pentru participantii selectati si 3 zile de evenimente deschise, expozitii, dezbateri, piese de teatru oriconcerte. Arte plastice, benzi desenate, concerte, dans, design vestimentar, experimentarium, film, fotografie, literatura, party, publicitate, teatru, street art sunt sectiunile pe care se va baza festivalului din acest an.

Prima editie a Student Fest-ului a avut loc in anul 1992 si a fost initiat ca un protest impotriva cenzurii libertatii de exprimare. Tot ceea ce s-a întâmplat la Student Fest a fost ceva inovativ, realizat doar de studenti pentru studenti. Student Fest vrea sa inspire si sa creeze tineri care vor sa schimbe ceva in vederea imbunatatirii situatiei artei si a culturii din Romania.

Mai multe detalii: http://studentfest.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 897
popadriana

Adaugat in urma cu 2248 zile, 08 Apr. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .