poze youthbank in timisoara

YOUTHBANK in Timisoara

Timis , Timisoara. Miercuri 1 Iunie 2011 11:00 - Vineri 3 Iunie 2011

Categorii: Festivaluri

festival cultural

Liceul Teoretic "William Shakespeare" din Timișoara, prin Clubul IMPACT Shakespeare, alături de Muzeul de Artă vă invită să luați parte la activitățile educativ - culturale din perioada 1-3 iunie 2011, intre orele 11- 14.30, în incinta muzeului.

Proiectul isi propune promovarea artei plastice si arhitecturale, ca zestre locala timisoreana. Beneficiarii direcți sunt elevi din unitățile de învățământ timișene, dar activitățile sunt deschise atat cadrelor didactice cat și părinților.

Personaje din tablouri sau doamne si domni îmbracaţi în haine de epoca vor invita pe rând grupuri de copii în Holul de Onoare, prezentându-le reguli de conduită în Muzeu, istoria culturală a Muzeului și a Palatului Baroc.

În cadrul expoziției ”Corneliu Baba” şi a Galeriei de Artă Europeană vor fi îndrumați de doi ”ghizi”, membri ai Clubului IMPACT Shakespeare, în căutarea personajelor întâlnite în Holul de Onoare și a tainelor din artă.

Doritorii vor putea să-şi exprime bucuria descoperirii artei si a muzeului lasându-şi impresiile pe o foaie in stil artistic, literar sau plastic; cele mai deosebite lucrări fiind premiate.
Pe langa experienta câştigată, fiecare participant va pleca acasă cu un semn de carte sau un autocolant cu însemnele Muzeului, însoțite de invitația de a continua și în altă zi minunata călătorie prin lumea artei!

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, sunati: Confederat Samuel- 0746766998, Vacariu Luminita- 0752117201

Proiect finanţat prin programul YouthBank Timişoara, implementat local de Asociaţia BEE Active în parteneriat cu Compania Continental. Programul YouthBank este coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare în parteneriat cu BRD – Groupe Société Générale."

Mai multe detalii: http://www.primariatm.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2241
Cuvinte cheie: Timisoara
andrei

Adaugat in urma cu 4803 zile, 30 Mai. 2011

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

Alte Evenimente din Timisoara
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
targ international de energii regenerabile roenergy romania

Targ International de Energii Regenerabile RoEnergy Romania

Timis, Timisoara. 25 Sep 2024 - 27 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .