poze targ cu produse sh pentru copii baby iepuras

Targ cu produse SH pentru copii - Baby IEPURAS

Timis , Timisoara. Sâmbătă 9 Aprilie 2016 10:45
Timisoara - Casa Tineretului, Strada Arieș, nr. 19

Categorii: Inaugurari , Targuri , Alte Evenimente

Targ cu produse SH pentru copii - Baby IEPURAS

Asociaţia Marius în parteneriat cu Creşa şi Grădiniţa Piticilor din Vest vă invită la o ediţie specială a Târgului SH pentru copii BeBe 4 Seasons, ediţia de Paşte - BABY IEPURAŞ.

Când?
sâmbătă 09 APRILIE orele 10 - 18

Unde? Casa Tineretului Timisoara (lângă spitalul Judeţean)

Tot ce ai nevoie pentru copilul tău poţi găsi la noi!

Cel mai aşteptat târg SH pentru copii îşi redeschide porţile printr-o ediţie specială organizată cu ocazia sărbătorilor pascale. Peste 50 de standuri expun o paletă largă de produse. Astfel, veti putea achiziţiona la preţuri mici şi foarte mici, potrivite pentru orice buzunar, produse SH de calitate necesare creşterii celui mic: hăinuţe şi încălţăminte de sezon, cărucioare, scaune auto, leagăne, accesorii,articole de mobilier, alimente, cosmetice, aşternuturi, obiecte de decor şi jucării. De asemenea, veti găsi şi multe bunătăţuri bio homemade şi creaţii handmade pe toate gusturile.

Laura Dumbravă, designer de produs, (Ador Deco) va fi prezentă cu un atelier pentru mămici cu tematică specifică de Paşte.

Diana Dragoslava Cosma vă invită să gustaţi bunătăţile pregătite de ea care vă vor face să aşteptaţi cu nerăbdare următoarea ediţie a târgului.

Pentru cei mici Elena şi Hamude au pregătit o zonă de joacă unde vor participa la diverse activităţi cu titlu gratuit oferite şi susţinute de CREŞA ŞI GRĂDINIŢA PITICILOR DIN VEST. Personaje de poveste îşi vor face apariţia pe parcursul întregii zile pentru a aduce bucurie în sufletul celor mici iar un profesionist în face painting le va îndeplini dorinţele.

Ca de fiecare dată, echipa PRICHINDEII VESELI pregătesc surpriza specială: întâlnirea cu îndrăgitele personaje Disney, MINNIE şi MICKEY, care vor anima atmosfera între orele 13-14 şi alături de care vă puteţi fotografia transformând astfel momentul în amintire de neuitat!
www.prichindeiiveseli.ro

Şi pentru că surprizele nu se opresc aici, la aceasta ediţie specială Iepurasul aduce cadou micuţilor prezenţi, începând cu ora 12.00, piesa de teatru „Jack şi vrejul de fasole” – un spectacol susţinut de talentaţii actori de la Magic OZ.
https://www.facebook.com/teatrul.magicoz?fref=ts

Vă aşteptăm şi cu o TOMBOLĂ specială unde veţi putea câştiga peste 50 de premii instant!

BABY IEPURAŞ vă aşteaptă la cumpărături inteligente! Economisiţi cumpărând haine şi accesorii sh de calitate pentru copii la preţuri reduse şi petreceţi timp frumos alături de cei mici.

Intrarea este 5 lei/adult(cei mici au gratuitate) iar suma strânsă va fi donată Asociaţiei Marius, ajutând astfel o fetiţă specială.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1117
Cuvinte cheie: Timisoara

Eveniment postat de organizator

cristian

Adaugat in urma cu 3014 zile, 20 Mar. 2016

Adaugat de casatineretului

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

Alte Evenimente din Timisoara
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis, Timisoara. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targ international de energii regenerabile roenergy romania

Targ International de Energii Regenerabile RoEnergy Romania

Timis, Timisoara. 25 Sep 2024 - 27 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .