poze inaugurare handmade cafe

Inaugurare Handmade Cafe

Timis , Timisoara. Luni 30 Noiembrie 2009 18:00
str. tudor vladimirescu nr 9 vis-a-vis de Flora

Categorii: Inaugurari

Handmade Cafe este "un mic stabiliment" ce urmeaza sa se deschisa in Timisoara, unde mobilierul va fi facut chiar de catre initiatorii proiectului. Totul ar urma sa fie de vanzare, de la scaun si pana la scrumiera.

"O alta chestie interesanta va fi faptul ca va exista o colaborare cu artisti handmade care vor tine colectia Manufactura vie si dinamica", scriu cei de la Handmade Cafe pe blog.

Prima aparitie publica a conceptului Manufactura s-a desfasurat sub forma unui test drive in cadrul Marii Serbari Culturale organizata de FITT si Cloud Factory.

Astfel, intr-un "Fitt corner" amenajat de Manufactura s-a putut testa si admira o parte din ceea ce va fi mobilierul handmade din cafenea.

Manufactura a pornit la drum intr-o formula de patru. Ideea le-a venit "la o bere", dar initiatorii Sanziana, Alex, Ioana si Mircea au pus mana de la mana si au transformat-o in realitate.

Pe blog-ul Handmade cafe sunt prezentate deja o parte din elementele colectiei, mai vechi sau mai noi, dar toate emanand acelasi aer proaspat al creatiei unice.

Mai multe detalii: http://handmadecafe.wordpress.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 771
Cuvinte cheie: Timisoara
ralu

Adaugat in urma cu 4258 zile, 28 Nov. 2009

Adaugat de psychoralu

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 27

  • Ai ceva de zis?

    .