poze caravana miss universe poti fi chiar tu timisoara

Caravana „Miss Universe poţi fi chiar tu!” @ Timisoara

Timis , Timisoara. Sâmbătă 19 Martie 2011 12:00 - Duminică 20 Martie 2011

Categorii: Jocuri si Concursuri , Petreceri

Caravana „Miss Universe poţi fi chiar tu!” @ Timisoara

Caravana „Miss Universe poţi fi chiar tu!” se va desfăşura ca o serie de preselecţii, în zece oraşe ale ţării. Obiectivul principal este acela de a da şanse reale tuturor tinerelor care se încadrează în cerinţele concursului „Miss Universe România 2010”.

In ziua preselectiei locale este necesar sa ai la tine:
- cartea de identitate (copie si original) pentru a face dovada varstei
- costum de baie si pareo / esarfa
- pantofi cu toc
Pentru ziua preselectiei este de preferat sa vii cat mai naturala, nemachiata si cu parul proaspat spalat.
Organizatorii vor asigura toate aceste aspecte.
Cele patru criterii dupa care vei fi jurizata sunt: aspect fizic, trasaturi ale fetei, atitudine si interviu.
Semifinala competiţiei se va desfăşura la Bucureşti în perioada 8 – 10 aprilie 2011 (data provizorie), iar concurentele admise în urma preselecţiilor zonale, vor fi anunţate telefonic şi prin e-mail. În cantonament vor fi admise 40 de concurente din toate zonele ţării, în funcţie de puctajul obţinut în urma semifinalei.
Finala concursului Miss Universe Romania 2010 se va desfăşura sub forma unui spectacol de gală şi va fi transmis în direct de postul TVR 1 si TVR International, pe data de 1 mai 2011 (data provizorie).

Participantele la preselecţii trebuie să fi împlinit vârsta de cel puţin 18 ani respectiv cel mult 26 ani, la 1 februarie 2011.
Participantele trebuie să aibă cetăţenie română. Sunt admise şi concurentele care au fost plecate la studii în alte ţări.
Nu vor fi admise în concurs participantele care sunt, sau au fost căsătorite şi cele care au născut, sau au calitatea de părinte.
Nu vor fi admise în concurs candidate care au intervenit cu ajutorul operaţiilor estetice asupra trăsăturilor corpului
Nu vor fi admise în concurs concurentele care au pozat nud, topless, sau în ipostaze indecente, indiferent de conjunctură.
Participantele trebuie înălţimea de minimum 170 cm (fara tocuri) şi măsuri cât mai apropiate de 90 – 60 – 90
Participantele la preselecţii vor semna o declaraţie pe proprie răspudere prin care îşi vor da acordul să fie fotografiate şi filmate pe întreaga durată a preselecţiei
Participantele trebuie să prezinte la intrare un act de identitate prin care să facă dovada vârstei lor
Competiţia naţională trebuie să aibă minimum 20 de concurente
Juriul va fi format din maximum 12 reprezentanţi de seamă ai societăţii, care sunt figuri representative în următoarele domenii de activitate:modeling, actorie, televiziune, sport, afaceri, guvern, promovarea turismului.
Câştigătoarea selecţiei naţionale trebuie să fie pregătită să petreacă 3 săptămâni şi jumătate la Finala concursului Miss Universe 2011, trebuie să fie pregătită să fie jurizată în costum de baie. O dată desemnată câştigătoare a titlului de Miss Universe, trebuie să fie pregătită să semneze un contract cu Organizaţia Miss Universe, prin care se obligă să trăiască un an în Statele Unite ale Americii, la New York şi să călătorească sub clauzele contractului semnat. Toate condiţiile de trai şi chletuielile ocazionate vor fi asigurate de Organizaţia Miss Universe.
Transportul reprezentantei României, dus/întors la şi de la finala Miss Universe 2011 va fi suportat de deţinătorul local al licenţei Miss Universe.
Garderoba adecvată repetiţiilor şi apariţiilor pe întreaga perioadă a competiţiei Miss Universe 2011 trebuie să includă: 2 rochii de cocktail, 6 rochii de zi, haine pentru repetiţii şi încălţăminte adecvată, cel puţin o rochie de seară, costum popular, cadou naţional (pentru licitaţia ce va avea loc pe durata concursului). Toate acestea vor fi asigurate de către deţinătorul local al licenţei Miss Universe.

Mai multe detalii: http://www.missuniverseromania.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 847
valentin

Adaugat in urma cu 4918 zile, 01 Nov. 2010

Adaugat de roadrunner

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4966

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .