poze baby ghiocel targ cu produse pentru copii

Baby Ghiocel-Targ cu produse pentru copii

Timis , Timisoara. Sâmbătă 25 Februarie 2017 10:00 - Duminică 26 Februarie 2017
Timisoara - Casa Tineretului, Strada Arieș, nr. 19

Categorii: Jocuri si Concursuri , Spectacole si Filme , Targuri

Targ cu produse SH pentru copii Baby Ghiocel

Asociaţia Marius în parteneriat cu Creşa şi Grădiniţa Piticilor din Vest vă invită la o nouă ediţie a Târgului SH pentru copii BeBe 4 Seasons, - BABY GHIOCEL.

Când?
sâmbătă 25 FEBRUARIE orele 10 - 17
duminică 26 FEBRUARIE orele 10 - 15
Unde? Casa Tineretului Timișoara (lângă spitalul Judeţean)

Tot ce ai nevoie pentru copilul tău poţi găsi la noi!

Cel mai aşteptat târg SH pentru copii îşi redeschide porţile într-o nouă ediţie de data aceasta extins si la etaj. Peste 100 de standuri expun o paletă largă de produse. Astfel, veți putea achiziţiona la preţuri mici şi foarte mici, potrivite pentru orice buzunar, produse SH de calitate necesare creşterii celui mic: hăinuţe şi încălţăminte de sezon, cărucioare, scaune auto, leagăne, accesorii,articole de mobilier, alimente, cosmetice, aşternuturi, obiecte de decor şi jucării. De asemenea, veti găsi şi multe bunătăţuri bio homemade şi creaţii handmade pe toate gusturile.

Laura Dumbravă, designer de produs, (Ador Deco) va fi prezentă cu un atelier pentru mămici și ne va surprinde ca de fiecare dată cu o tematică nouă.

Pentru cei mici Elena şi Hamude au pregătit o zonă de joacă unde vor participa la diverse activităţi cu titlu gratuit oferite şi susţinute de CREŞA ŞI GRĂDINIŢA PITICILOR DIN VEST. Personaje de poveste îşi vor face apariţia pe parcursul întregii zile pentru a aduce bucurie în sufletul celor mici iar un profesionist în face painting le va îndeplini dorinţele.

Ca de fiecare dată, echipa PRICHINDEII VESELI pregătesc surpriza specială: întâlnirea cu îndrăgitele personaje Disney, MINNIE şi MICKEY, care vor anima atmosfera sâmbătă între orele 12,30 – 13,30 şi duminică între orele 10,30 – 11,30, alături de care vă puteţi fotografia transformând astfel momentul în amintire de neuitat!
www.prichindeiiveseli.ro

Vă aşteptăm şi cu o TOMBOLĂ specială unde veţi putea câştiga foarte multe premii instant! BABY GHIOCEL vă aşteaptă la cumpărături inteligente! Economisiţi cumpărând haine şi accesorii sh de calitate pentru copii la preţuri reduse şi petreceţi timp frumos alături de cei mici.

Intrarea este 5 lei/adult(cei mici au gratuitate) iar suma strânsă va fi donată Asociaţiei Marius, ajutând astfel o fetiţă specială.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1083
Cuvinte cheie: Timisoara

Eveniment postat de organizator

cristian

Adaugat in urma cu 2689 zile, 13 Feb. 2017

Adaugat de casatineretului

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

Alte Evenimente din Timisoara
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
targ international de energii regenerabile roenergy romania

Targ International de Energii Regenerabile RoEnergy Romania

Timis, Timisoara. 25 Sep 2024 - 27 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .