poze descopera timisoara pe bicicleta

Descopera Timisoara pe bicicleta!

Timis , Timisoara. Duminică 28 Martie 2010 09:00
Timisoara

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 300/1000

Competitie pe bicicleta

“Descopera Timisoara” este o competitie organizata de Fundatia Bega in cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete” si de catre Clubul Sportiv Gratzu, in cadrul Campionatului National de Sport ”Cupa Cetatilor”, editia a XVI-a.
Competitie sportiva pe echipe pe biciclete, “Descopera Timisoara” este menita sa-i determine pe utilizatorii bicicletei sa isi cunoasca mai bine orasul in care locuiesc, sa faca miscare si sa foloseasca bicicleta in scop turistic, sportiv, recereational si ca mijloc de deplasare mai sanatos si mai curat.
Scopul nostru este de a promova si de a cunoaste orasul prin evidentierea atractiilor turistice ale Timisoarei, de a incuraja cetatenii sa utilizeze bicicleta si de a promova sportul in masa.
Competitia se va desfasura in data de 28 martie 2010, pe parcursul a trei ore. In prealabil, echipele compuse din 3 membri (16-99 ani) se vor putea inscrie pe site-urile: www.pedaleaza.ro, www.cs.gratzu.ro si www.cupacetatilor.ro. Inscrieri vor avea loc si la fata locului, incepand cu ora 9:00, in Piata Unirii.
Se va da startul la ora 12:00, fiecare echipa tragand la sorti primul punct obligatoriu pe care vor trebui sa il descopere. Vor exista in total 35 de locatii in Timisoara, insemnate pe harta primita la inscriere si dotate cu puncte de control. 30 dintre acestea sunt notate cu 1 punct, iar punctele bonus vor fi oferite pentru 5 locatii mai speciale. In punctele de control vor fi amplasati arbitri in tricou “Verde pentru Biciclete”, care vor valida fisa echipelor, conform Regulamentului de Participare.
Premiile oferite sunt:
o Locul 1: Cupa Cetatilor, bicicleta, casca de protectie; vesta, tricou si agatatoare de gat “Verde pentru Biciclete”; produse destinate ciclistilor
o Locul 2: Cupa, casca de protectie, set inbus, vesta, tricou si agatatoare de gat “Verde pentru Biciclete”; produse destinate ciclistilor
o Locul 3: Casca de protectie, vesta, tricou si agatatoare de gat “Verde pentru Biciclete”; produse destinate ciclistilor

Se vor premia cel mai tanar participant si cel mai varstinc participant.

Va invitam sa intrati in competitia “Descopera Timisoara” – Cupa Cetatilor, editia a XVI-a. Pentru a citi Regulamentul de participare si pentru a afla mai multe detalii, vizitati www.pedaleaza.ro, www.cs.gratzu.ro si www.cupacetatilor.ro

“Verde pentru Biciclete” este o miscare pentru pedalare, sustinuta de Fundatia Bega, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, Status Pimp, tion.ro si timisoreni.ro.

Mai multe detalii: http://www.pedaleaza.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 966

Eveniment postat de organizator

verdepentrubiciclete

Adaugat in urma cu 4717 zile, 07 Mar. 2010

Adaugat de verdepentrubiciclete

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 29

Alte Evenimente din Timisoara
concert irina rimes acasa

Concert Irina Rimes - Acasă

Timis, Timisoara. Duminică 5 Martie 2023
intalniri magice in timi oara sanatate trup i suflet

Întâlniri magice în Timișoara - Sănătate, Trup și Suflet

Timis, Timisoara. 3 Feb 2023 - 5 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .