poze pedalarea de primavara 2016

Pedalarea de Primăvară 2016

Timis , Timisoara. Duminică 3 Aprilie 2016 10:00

Categorii: Jocuri si Concursuri

Te așteptăm la cea mai mare Pedalare din Timișoara!! Tema Pedalării de Primăvară o constituie conceptul joie de vivre, concept familiar francezilor, în speță parizienilor. Parisul este cunoscut prin reglementările și facilitățile mersului pe bicicletă și adoptării unui stil de viață satisfăcător, hedonist.

Una din plăcerile acestora o reprezintă întâlnirile relaxante și voioase cu prietenii, mai ales pe malul Senei. Canalul Bega este un simbol al Timișoarei, iar pistele de biciclete realizate de-a lungul acestuia sunt un prilej de pedalare și relaxare în stil parizian. Ne propunem ca evenimentul să aibă drept punct final de pedalare un mal al Canalului Bega, unde să facem un picnic în stil parizian.
Programul avut în vedere este următorul:
Întâlnirea bicicliștilor va avea loc începând cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalațiunii). Cei care nu au încă un număr de bicicletă, vor primi unul în mod gratuit. Strângem în continuare semnături pentru accesul bicicliștilor în toate zonele din oraș. Începând cu ora 10:00, membrii Rotary Club Ripensis din Timisoara vor distribui veste reflectorizante și materiale informative cu privire la siguranța în trafic sub sloganul Alege Viața, un proiect la care parteneri sunt Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș și Fundația Bega. Partenerii sportivi Smartfit Studio 1 vor realiza un spectacol antrenant pentru bicicliști.
De la ora 11:00, vom porni pe următorul traseu: Calea Circumvalațiunii - Str. Gheorghe Lazăr (la stânga) - Bulevardul Cetății - Calea Torontalului - Calea Alexandru Ioan Cuza - Sens giratoriu Mărăști - Strada Oituz - Bulevardul Take Ionescu - Strada Nicu Filipescu - Bulevardul Revoluției din 1989 - Podul Decebal - Splaiul Nistrului - Bulevardul Corneliu Coposu - Strada Cluj - Strada Arieș - Calea Martirilor 1989 - Bulevardul Liviu Rebreanu -Bulevardul Constantin Brâncoveanu - Bulevardul General Ion Dragalina - Splaiul Nicolae Titulescu.
La final, îi invităm pe participanți să ni se alăture pentru un picnic inedit pe malul Begăi, în stil franțuzesc. Pentru a le face șederea mai frumoasă și mai relaxantă, pregătim următoarele activități:
- atelier de facepainting pentru copii realizat de Gabriela Strugaru (Gabriela make art studio)
- atelier de portrete la minut
- spectacol de caiac-canoe pe Bega, realizat de către Clubul Sportiv Nautic Banat; membrii clubului vor organiza ture pentru bicicliști
- Alex Baciu va realiza pe loc o pictură tematică
- Institut français de Timisoara (Institutul francez Timisoara) a îmbrățișat conceptul de ”joie de vivre” și vor organiza într-un colț de picnic instrumentarul tipic franțuzesc : coșuleț de paie, față de masă în carouri și alte decoruri; participantii vor putea degusta pâine și brânză franțuzească, împreună cu suc de mere

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 676
Cuvinte cheie: Timisoara
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2946 zile, 31 Mar. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .