poze concert incanto quartetto

Concert Incanto Quartetto

Timis , Timisoara. Joi 12 Mai 2011 19:00 - Joi 12 Mai 2011
Sala Mare de sedinte a Consiliului Judetean Timisoara

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Parfum de primavara picurat pe strune de viori, viola si violoncel - rasfat pentru suflet si simturi, sub un brand binecunoscut iubitorilor muzicii : Incanto Quartetto. Concertul cameral intitulat « Parfum de primavara » si sustinut de rafinatul cvartet timisorean de coarde va avea loc joi, 12 mai, de la ora 19, in Sala Mare a Palatului Administrativ, sub auspiciile Consiliului Judetean Timis. Accesul publicului la eveniment este liber.

Ingredientele «Parfumului de primavara » poarta semnatura unor mari compozitori, ale caror creatii se regasesc intr-un fermecator program muzical : Mozart, Bach, Schubert, Dvorak, Strauss, Ceaikovski, Vivaldi, Rossini, Albinoni, Gershwin, Offenbach, Massenet sau Haydn. La eveniment participa Alina Mihai si Alin Radu, solisti ai Baletului Operei din Timisoara, iar invitat special este baritonul Cristian Rudic.
Cvartetul „Incanto Quartetto” este alcatuit din redutabili muzicieni ai Orchestrei Operei Nationale Romane din Timisoara: Ovidiu Adrian Rusu (vioara), Nada Petrov (vioara), Veaceslav Minzat (viola), Marius Bernecker (violoncel). Formati in prestigioase Academii de Muzica din tara si din strainatate, cei patru au fondat Incanto Quartetto in anul 1996 in cadrul Operei Nationale Romane Timisoara.
Cu un bine definit profil muzical clasic, Incanto Quartetto exceleaza si in abordeaza altor genuri, cum ar fi cel de miniaturi orchestrale celebre, trecand prin cel de divertisment, muzica de film, evergreens, valsuri, tangouri, cafe-concert, jazz, folclor. Vocatia, pasiunea, spiritul mereu liber si experienta orchestrala a celor patru talentati muzicieni ai Incanto Quartetto sunt combustiile care ard in concerte lor pentru a oferi celor care-i asculta placerea de a redescoperi o muzica de buna calitate.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 916
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Timisoara
bestwesternambasador

Adaugat in urma cu 3316 zile, 03 Mai. 2011

Adaugat de Hotel Ambassador

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .