poze beer drinkers hell raisers night

Beer Drinkers & Hell Raisers Night

Timis , Timisoara. Sâmbătă 13 Ianuarie 2018 19:00
Lemmy's, str. Lucian Blaga nr. 1

Categorii: Muzica si Concerte

Într-un interviu acordat pentru Blabbermouth, Lemmy zicea: ”I don't understand what we're waiting for at the moment, because we've been waiting for a long time. We deserve something...". Așadar vă propunem să începem cu toții noul an cu dreptul înainte în Lemmy's cu un concert diversificat!

DECAY - Melodic Death/Black Metal

Formația de melodic death/black metal Decay înființată în anul 1996 de către frații Csuvar, Hunor (Goat) și Levente (Rat – formația So What?!), și-a propus să aducă un iz nou și original, nemaîntâlnit până atunci pe scena metal din țară datorită influențelor rock/metal diferite ale celor doi frați. Vocalistul, Goat, fiind mare fan al genurilor doom, death și black metal, iar fratele său, Rat, fiind influențat de trupele ce abordau genurile punk și grunge. Nu după mult timp li se alătură la tobe Szabo Roland și basistul Varga Alexandru și după o lună au primul concert care a fost un adevărat succes, urmat de altele în oraș și în împrejurimi. În 1999 formația se desparte datorită perspectivelor diferite ale membrilor. Goat și Rat au reînființat formația după 5 ani de inactivitate, iar în 2004 au lansat primul demo intitulat ”Vortex of Thoughts” ( https://soundcloud.com/csuvar-hunor/sets/decay-vortex-of-thoughts-demo2001 ) cu Milcomete Julian (Vampy) la chitară bass, iar tobele și chitara fiind înregistrate de Rat. Demo-ul avea să aducă la lumină piese mult mai brutale decât cele compuse în formula de dinainte, ce aveau să le definească stilul abordat și în prezent. Formația Decay a concertat cu trupe precum Negură Bunget (RO), Gothic (RO), Katara (RO), Andartar (HU), Integral Vortex (HU), Kazah (HU), Coroner (ZH) ș.a.

SO WHAT?! - Briefcore Punk

Istoria formației orădene So What?! începe în anul 2003 când Rat a compus primele acorduri ce aveau să fie transpuse în melodiile semnate mai târziu sub denumirea So What?!, precum: ”Downright”, ”Think Less”, ”All”, ”Lies of The Mind” sau ”Wrong Message”. Abia în 2007 formația primește numele de So What?! pe când Rat și toboșarul Vavi s-au pus să facă ”zgomot” împreună. Concertul lor de debut, ca o trupă completă, a fost în Hole Pub în Oradea în 2010, urmând nu după mult timp un al doilea, de data aceasta în Abyss Rock Metal Pub, în același oraș. În 2011 au găsit-o pe Barka la voce, iar la scurt timp li s-a alăturat David la tobe și Alex la bass. În 2013 au avut un concert de revenire pe scenă, în Abyss Rock Metal Pub Oradea în deschidere la clujenii din formația Relative. Tot în același an înregistrează și primul demo intitulat ”Cheap Excuses” la PostAnalog Studios.
So What?! revin în Timișoara după nu mai puțin de 4 ani de la ultimul concert! Printre formațiile cu care au concertat se numără: Voodoo Healers (Gre), P.R.S.O! (Ser), The Riot Gang (Rus), Implant Pentru Refuz, Relative, The Pinwheels, Smog, Order, Untold Faith ș.a.

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1138
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Timisoara
lavi

Adaugat in urma cu 2301 zile, 31 Dec. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .