poze cantellion ii ro folk manufactura

Cantellion II [ro] folk @ Manufactura

Timis , Timisoara. Vineri 26 Octombrie 2018 20:00
Manufactura- Splaiul Tudor Vladimirescu nr. 9

Categorii: Muzica si Concerte

Cantellion II [ro] folk @ Manufactura

În mai 2015, Cătălin Moraru și Iris-Adina Morar s-au cunoscut prin intermediul unei cunoştinţe comune la un concert Luna Amară din Cluj, unde Cătălin cânta solo în deschidere. După un timp, pasiunea lor comună pentru muzică duce la înființarea proiectului Cantellion în 2016.

În această formulă, în vara anului 2017 duetul a câştigat locul I la festivalul naţional de muzică “Baladele Dunării” din Galaţi şi premiul pentru cea mai bună interpretare la concursul muzical “Folk’n’Iaşi” din acelaşi an.

Piesa de debut a trupei este “Hei, dragoste!”, beneficiind de un videoclip profesional şi fiind inclusă pe EP-ul “Ceva despre Timp”, alături de alte trei compoziţii.

La piesa “Hei, dragoste!” muzica este compusă de către Cătălin, iar Iris semnează versurile. Cadrele pentru videoclip au fost filmate la începutul anului 2017 de către Radu Beligăr în masivul Rarău la Pietrele Doamnei şi în Cheile Turzii iar clipul a fost montat de Marieta Manolache.

În februarie 2018 trupa a lansat un lyric video pentru cel de al doilea single, numit “Wings of stone”. În prima jumatate a anului, Cantellion a susținut mai multe concerte de lansare a EP-ului de debut, în: Cluj Napoca, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Zalău, Vatra Dornei, Gherla, iar in iulie, trupa a urcat pe scena festivalului “Bucovina Acoustic Park” unde a împarțit scena cu Grimus, Luna Amară și Mother’s Cake.

În octombrie 2018, Cantellion lansează cel de-al doilea EP, intitulat „II” in format acustic. Primul single de pe acest EP este o reinterpretare a celebrului hit “Crazy” al duo-ului Gnarls Barkley.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1989526384471603/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 519

Eveniment postat de organizator

oana

Adaugat in urma cu 1570 zile, 22 Oct. 2018

Adaugat de MuzicaLive Timisoara

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 247

Alte Evenimente din Timisoara
concert irina rimes acasa

Concert Irina Rimes - Acasă

Timis, Timisoara. Duminică 5 Martie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .